Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016. Επετειακός Γύρος Λίμνης με ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο

Ο επετειακός 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ξεκινά και δε θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπλήξεις! Για μια ακόμη χρονιά ο Γύρος Λίμνης συνδυάζει την αγάπη για τον αθλητισμό με το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την τέχνη.
Και φέτος, όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες των 30 χλμ., των 10  χλμ., των 5 χλμ., στον πρωτότυπο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον παραλίμνιο δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ , θα αποκτήσουν ένα ακόμη συλλεκτικό και καλαίσθητο μετάλλιο, προκειμένου να εμπλουτίσουν τη μέχρι τώρα συλλογή τους ή να ξεκινήσουν μια νέα.
Δεν είναι μυστικό ότι τα μετάλλια του Γύρου Λίμνης τα τελευταία χρόνια, μοναδικά σχεδιασμένα από τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη, αποτέλεσαν ένα ισχυρό κίνητρο συμμετοχής στους αγώνες, είτε για τους δρομείς είτε για όσους ήθελαν απλώς να θυμούνται την συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης, που έχει πλέον μετατραπεί σε ένα πανελλήνιου ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός.
Οι δαφνοστεφανομένοι δρομείς, τα καλάμια της λίμνης Παμβώτιδας, το λογότυπο του αγώνα, αποτυπωμένα σε χρυσό, ασήμι και χαλκό, είναι το καλύτερο ενθύμιο για την συμμετοχή σε έναν αγώνα που όλοι βγαίνουν νικητές!

Τελευταία εβδομάδα για εγγραφές με μειωμένο αντίτιμο

Τη δυνατότητα να εγγραφούν ειδική μειωμένη τιμή στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν έως το τέλος Ιουλίου όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.
Το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα των 30 χλμ.και το Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ. έχει οριστεί στα 17 ευρώ (20 ευρώ μετά το τέλος Ιουλίου), για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. 12 ευρώ (από 1/8: 15 ευρώ) για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ: 6 ευρώ (από 1/8: 8 ευρώ).
Για ομαδικές συμμετοχές (άνω των 10 ατόμων) η τιμή έχει οριστεί στα 15 ευρώ μέχρι 31 Ιουλίου και στα 18 ευρώ στη συνέχεια για τον Γύρο Λίμνης και το Δυναμικό Βάδισμα στη διαδρομή των 30 χλμ., και στα 10 ευρώ μέχρι 31/7 και 12 ευρώ στη συνέχεια για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.
Δωρεάν είναι η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης. Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα.
Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr ή με αποστολή της έντυπης δήλωσης που υπάρχει στο site με e-mail office@ioanninalakerun.gr. Επίσης, στις αρχές Αυγούστου θα λειτουργήσει γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων, όπου θα γίνονται εγγραφές αυτοπροσώπως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας