Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχει αμνηστία για τις πολιτικές απάτες

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής που ανακοίνωσε το Υπ. Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ αποδεικνύουν ότι στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα γίνονται στο πόδι αγνοώντας τις συνέπειες.
-Η απόσυρση υπουργικής τροπολογίας λίγο μετά την κατάθεση της προδίδει σύγχυση και προχειρότητα.
-Οι γενικόλογες διαψεύσεις για τις υπέρογκες αυξήσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους δείχνουν ιδεοληψία και επικίνδυνη άγνοια.
-Η προσωρινή(;) εξαίρεση των αγροτεμαχίων από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ είναι αποτέλεσμα πανικού μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις των αγροτών που εξοντώνονται με το φορολογικό Τσακαλώτου-Αλεξιάδη και το φόρο-ασφαλιστικό Κατρούγκαλου.
Το ΠΑΣΟΚ πρώτο και μόνο είχε επισημάνει πολύ έγκαιρα ότι η συνολική επιβάρυνση της αγροτιάς το 2016 ανέρχεται στο 1 δισ ευρώ, αλλά η Κυβέρνηση άλλα ισχυριζόταν.
-Όσο για τη «γενναιοδωρία» των 5 δόσεων ο κ Τσακαλωτος οφείλει να θυμάται ότι ο αρχηγός του ονόμαζε τον ΕΝΦΙΑ δήμευση περιουσιών και είχε δεσμευτεί για την άμεση κατάργηση του.
Ο κ Τσίπρας βέβαια είναι σήμερα Πρωθυπουργός και δεν ασχολείται με τέτοια ευτελή ζητήματα όπως ο ΕΝΦΙΑ, τα αφήνει στους πρόθυμους υπουργούς του .
Ο κ Πρωθυπουργός ονειρεύεται τη νέα μεταπολίτευση με επικεφαλής τον ίδιο ίσως γιατί πιστεύει ότι με τη νέα μεταπολίτευση θα δοθεί αμνηστία στις μεγάλες πολιτικές απάτες όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η 13η σύνταξη και φυσικά το σκίσιμο των μνημονίων.
Στη Δημοκρατία όμως αμνηστία για τις πολιτικές απάτες δίνει μόνον ο λαός και ο Ελληνικός λαός στο σύνολο του αυτές τις μέρες λαμβάνει την υπενθύμιση ότι πρέπει να πληρώσει αυτό που του υποσχέθηκαν να καταργηθεί.
Όταν έρθει η ώρα του θα δώσει στους ψεύτες την απάντηση που τους πρέπει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας