Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Γιαγκούλεια river spirit 28-31 Ιουλίου 2016

Το φεστιβάλ Γιαγκούλεια river spirit που γίνεται παραποτάμια του Αλιάκμονα κοντά στο Νησί Γρεβενών ξεκίνησε το 2002 με στόχο να εξελιχθεί σε μια εκδήλωση που εκτός από την κατασκήνωση και τον διαγωνισμό ψαρέματος θα έχει μουσικές, γαστρονομικές, αθλητικές δράσεις, όπως επίσης και να μπορούν να γίνονται συζητήσεις από ειδικούς με θέματα την φύση, την διάσωση κ.α.
Οι συναυλίες δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους της περιοχής να γνωρίσουν το έργο των μουσικών που φιλοξενούνται στην σκηνή του φεστιβάλ.
Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το MonoRaft & HotDog (κατάβαση του ποταμού με φουσκωτή βάρκα) στον Αλιάκμονα από τους ανθρώπους της Greek Adventure και μπορούν να διασκεδάσουν με fly fox, τοξοβολία, πεζοπορία.
Για άλλη μια χρονιά ο σεφ Φώτης Παρασκευαϊδης δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα με μανιτάρια Γρεβενών και μοιράζεται με τον κόσμο μυστικά για νόστιμα μαγειρέματα. Μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο παρουσιάζει η δημιουργία του σπουδαίου κρύου ροφήματος Αριάνι, από τους διοργανωτές που κρατάνε την παραδοσιακή συνταγή. 
Η ομάδα διάσωσης και έρευνας Μεσολογγίου καλύπτει υγειονομικά την εκδήλωση.
Γιαγκούλεια river spirit 2016
28 Ιουλίου, Το φεστιβάλ υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες κατασκηνωτές.
29 Ιουλίου, BAiLdSA
30 Ιουλίου, Manitarock
30 Ιουλίου, Αδελφές Κυριακίδη
31 Ιουλίου, djing από τους gior.k. και alex ganti.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας