Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Απόβαση στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής Δήμου Σερβίων Βελβεντού απευθείας στους καταναλωτές, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού, με ειδικό σταντ στην παραλία Θεσσαλονίκης. 
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά της περιοχής, μέσω της διανομής γενικού και ειδικού διαφημιστικού υλικού, καθώς και την προβολή και την προώθηση τοπικών προϊόντων.
Η “ προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής Δήμου Σερβίων Βελβεντού ” θα πραγματοποιηθεί στην την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ. στο άγαλμα του Κ. Καραμανλή (παραλία Θεσσαλονίκης).
Σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αλλά και  των παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η ενέργεια συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Αξονα 4 «Προσέγγιση Leader» του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» (Π.Α.Α.)της Ο.Τ.Δ. της ΑΝΚΟ ΑΕ με δικαιούχο τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού.
 Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό.
 Σας περιμένουμε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι και το πόκεμον-COSMATOPOULOS στον Λευκό Πύργο;Aν είναι να κατέβω για να το μαζέψω τόσο σπάνιο πόκεμον που είναι!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ δεν θα ειναι το ποκεμον.

Το Προφίλ μας