Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Συνάντηση Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.
Συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και κυρίως θέματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία και το Νομό Κοζάνης.
Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα προβλήματα που έχουν προκύψει στη ΔΕΗ από τους λανθασμένους και επικίνδυνους για το μέλλον της επιχείρησης χειρισμούς της κυβέρνησης. Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη σχετική συνάντηση που είχε μαζί με την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη με συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΕΗ. Επόμενη συνάντηση τους ορίστηκε για τις αρχές Σεπτεμβρίου παρουσία και του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας αυτή τη φορά.
Η συζήτηση επεκτάθηκε επίσης σε θέματα που αφορούν τον Τομέα Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων - μέλος του οποίου είναι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, και την ανάδειξη συγκεκριμένων δράσεων, που αφορούν κυρίως την οδική ασφάλεια.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χθεσινή ημέρα ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού, που εφεξής μεταφέρονται στο Μοσχάτο Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας