Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Το μουσείο Σμιθσόνιαν ψάχνει υπάλληλο για να πίνει... μπίρες

Μία αγγελία του Εθνικού Μουσείου Αμερικανικής Ιστορίας έχει προκαλέσει... θόρυβο.
Το Μουσείο Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον αναζητά κάποιον ο οποίος θα ταξιδεύει στις ΗΠΑ και θα πίνει... μπίρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και ετήσιο μισθό 64.650 δολάρια.
Βέβαια, ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Στην πραγματικότητα, το μουσείο αναζητά έναν ειδικό, ο οποίος θα αναλάβει να καταγράψει την ιστορία της ζυθοποιίας στις ΗΠΑ. Οποιος επιλεγεί, θα έχει τριετή σύμβαση εργασίας και αποστολή του θα είναι να δοκιμάσει τις διάφορες μπίρες στα ζυθοποιεία όλης της χώρας. Παράλληλα, θα γράφει άρθρα και θα κάνει έρευνες για τις εκθέσεις και τα αρχεία του τμήματος διατροφής του μουσείου.
Η αγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του μουσείου είχε τέτοια απήχηση, που στο τέλος διακόπηκε η πρόσβαση στη σελίδα των Θέσεων Εργασίας. «Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες διάβασαν την αγγελία», είπε η διευθύντρια του τμήματος, Σούζαν Έβανς, διασκεδάζοντας με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. «Νομίζω ότι η προσφορά μας έκανε τόσο θόρυβο επειδή οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι που τελικά ενδιαφερόμαστε για κάτι που τους αφορά», σχολίασε χαριτολογώντας.
Παράλληλα όμως η ίδια προειδοποίησε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή δουλειά. «Αναζητούμε έναν υποψήφιο με πολλά προσόντα, ο οποίος θα έχει πτυχίο τόσο σε θέματα εμπορίου όσο και στην ιστορία», τόνισε, ενθαρρύνοντας τους ιστορικούς και ιδίως όσους έχουν κάποια ειδίκευση στην ιστορία της ζυθοποιίας, να στείλουν τα βιογραφικά τους.
Όσοι ενδιαφέρονται έχουν περιθώριο μέχρι τις 10 Αυγούστου να διεκδικήσουν τη θέση, αλλά προβλέπεται ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας