Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Μεγάλες διακρίσεις του Ν.Ο. Κοζάνης σε πανελλήνια πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο που πέρασε

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου διεξήχθη η 2η φάση του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στα Ιωάννινα για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.  Στην διοργάνωση μετείχαν 27 ναυταθλητικοί όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 300 και πλέον αθλητές και αθλήτριες.

    Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» συμμετείχε με 6 αθλητές σε δύο αγωνίσματα: Στο σκιφ (1xSkif) κορασίδων
με τις Μακρυγιάννη Αθανασία και Σεραφείμ Ευαγγελία και στο τετραπλό σκιφ (4xSkif) παίδων με τους Λαπίκωφ Θεόδωρο, Μακρυγιάννη Γεώργιο,  Μεχτερίδη Κων/νο και Πεκόπουλο-Τσικαρδάνη Ιωάννη και κατέλαβε τις παρακάτω θέσεις:
                                                                                                          

·         Το τετραπλό σκίφ (4xSkif) παίδων 1η θέση, χρυσό μετάλλιο, πρωταθλητής Ελλάδος για το 2016     
·         και το σκιφ (1xSkif) κορασίδων, με την Μακρυγιάννη Αθανασία, 6η θέση στην πανελλήνια κατάταξη. 
   Οι σπουδαίες αυτές επιτυχίες των αθλητών μας τοποθέτησαν τον Όμιλό μας στην 11η θέση της βαθμολογίας του πανελλήνιου πρωταθλήματος και στην 12η θέση στην κατάκτηση μεταλλίων για την φετινή χρονιά.
Πηγή: www.kopilasia.gr (η επίσημη σελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ)
     Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του για τις συνεχείς μεγάλες επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.
Επίσης συγχαίρει τους προπονητές τους Λαπίκωφ Αναστάσιο και Δημαρά Χαράλαμπο για την εξαιρετική δουλειά τους.                                                               Τέλος ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών/τριων και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδος που συμπαραστάθηκαν και ενεθάρρυναν τα παιδιά με την παρουσία τους στις κερκίδες του στίβου στα Ιωάννινα.   




   Παράλληλα το άλλο τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης – του θαλάσσιου σκι - συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Αγρίνιο στις 22-24 Ιουλίου 2016 με 4 αθλητές καταλαμβάνοντας τις παρακάτω θέσεις:
·          Στην κατηγορία νεανίδων: η Χασάπη Γλυκερία  ήρθε 2η                                     και η Τσιτσελη Στεφανία 4η
·         και στην κατηγορία παίδων ο Σκουτέλας Θωμάς 2ος                                               και ο Τσιτσελης Αθανάσιος 3ος                                                                                                                  
   Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χασάπη Γλυκερία, ο Σκουτελας Θωμάς και ο Τσιτσελης Αθανάσιος επιλέχθηκαν βάσει των επιδόσεων τους να στελεχώσουν την εθνική ομάδα θαλάσσιου σκι που θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θαλάσσιου σκι στο Receto στην Ιταλία.
     Η διοίκηση του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή τους Αλεξανδρή Γεώργιο  και τους εύχεται πάντα επιτυχίες
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας