Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Η ενημερωτική συνάντηση για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα

Ζητήματα που σχετίζονται με τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα καθώς και η συνεργασία του Δήμου με φορείς και συλλόγους (Κυνηγετικούς, Φιλοζωικούς, Κτηνοτροφικούς, Τοπικά Συμβούλια κ.α.) συζητήθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια και διοργάνωσαν ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού με το Φιλοζωικό Σωματείο Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν προτάσεις ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα με τα αδέσποτα ζώα ενώ άμεσα θα ξεκινήσει η καταγραφή του αριθμού τους σε κάθε Τοπική Κοινότητα του δήμου. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Τέτο μεταξύ των προτάσεων που έχουν τεθεί είναι η συνεργασία με κτηνίατρο, η τοποθέτηση ταϊστρών, και η λειτουργία χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, θέματα που θα συζητηθούν και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ???? ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΑ Σ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ . ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΟΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη αν αφηνεις τα παπουτσια σου εξω φταιει ο σκυλος η εσυ?

Ανώνυμος είπε...

Μαζεψτε τα μην αρχίσουμε τις φολες. Φοβούνται τα παιδιά όταν γυρίζουν απο τα φροντιστήρια. Και όσο για τα παπούτσια όντως έτσι είναι. Παπούτσια και παντόφλες δεν τολμαμε να τα αφήνουμε έξω άλλο τις πόρτες μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβατε ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα αδέσποτα ? Κάποιοι και κάποιες μυριστηκανε χρήμα! Γιαυτό όλο το θεαθεινε.σιγά μην βάλουν και τα κλάματα για τα αδέσποτα! Αν τους ενδιαφέρουν και τα πονανε όπως ισχυρίζονται αυτοί που τα φιλοξενούν δεν θα τα άφηναν να γυρνάνε αδεσποτα και νηστικα στις γειτονιές και να αρπάζουν ότι βρουν. Κατά τα αλλά τα φιλοξενούν. Θέλουν μόνο για να φαίνονται προς τα έξω ότι επιτελουν κοινωνικο έργο.σκατά στα μούτρα τους!

Ανώνυμος είπε...

φόλα να ρίξετε στα μούτρα σας.ωραια τα μάθετε τα παιδιά σας.και ποιος είσαι εσύ που θα ρίξει φόλα σε ζωντανό? ?αν σου είναι τόσο εύκολο να σκοτώσεις μια ψυχή τότε ρίξε και στα παιδιά σου...συμφωνώ ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα αδέσποτα. κι όσο για τις παντόφλες που λέτε πόρτα στην αυλή σας δεν έχετε εσείς? ?και δεν φταίνε αυτά.φταινε τα μπάσταρδακια που τα μεγάλο νουν και μετά τα πετάνε. .!Και εσείς που απειλής με φόλα γράψε δημόσια πιο είσαι.οχι ανονοιμα.

Φιλοζωικο Σωματειο Δημου Σερβιων Βελβεντου είπε...

Νόμος 1197/1981. Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημμέλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.

Φιλοζωικο Σωματειο Δημου Σερβιων Βελβεντου είπε...

Επισης να μας πει ο ανωνυμος ποιοι ειναι αυτοι που "μυριστηκανε το χρημα" και για ποιο χρημα μιλαει?Η διαχειρηση των αδεσποτων ζωων ειναι νομικη υποχρεωση των δημων οι οποιοι ειναι υπευθυνοι και για το οικονομικο μερος της διαδικασιας.Και επειδη γραφετε τοσο φανατικα και εχετε τα "κοτσια" να απειλειτε με φολες γιατι δε λετε και το ονομα σας?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Μην ακούτε τις ανώνυμες κραυγές. Πάντα οι ανύπαρκτοι θα σκουζουν ενάντια στην οποιαδήποτε πρωτοβουλία

Το Προφίλ μας