Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε αποστολή βοήθειας στην Ειδομένη

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην Αποστολή Βοήθειας και Αλληλεγγύης του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Κοζάνης “Ιωάννης Τράντας” και του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
Με την συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και τον συντονισμό του γραφείου της Αρμόδιας Αντιπεριφέρειας Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδράμοντας από την πλευρά της στα πλαίσια της Δράσης Αλληλεγγύης στο θέμα των προσφύγων, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην Ειδομένη.
Από την παραπάνω πρωτοβουλία παραδόθηκαν στον Δήμο Παιονίας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμός, υποδήματα και κουβέρτες για να διανεμηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες των προσφύγων.



Η Αντιπεριφέρεια Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τονίζει ότι υπάρχει υπερκάλυψη όσον αφορά τις ανάγκες ρουχισμού και ότι υπάρχει επίσης επάρκεια τροφίμων στην Ειδομένη και για αυτό τον λόγο οποιαδήποτε ενέργεια ή πρωτοβουλία από φορείς, συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, πρέπει να γίνεται έπειτα από συνεννόηση για να υπάρχει ουσιαστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας