Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού/Κοινωφελής Επιχείρηση: Η συνάντηση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια (8:30μ.μ.) θα κατατεθούν οι τελικές προτάσεις συλλόγων και εθελοντικών ομάδων για τη συμμετοχή τους στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πάρκου που βρίσκεται έναντι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων.
 Αυτό αποφασίσθηκε στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Θόδωρος Παπαγεωργίου με τους εκπροσώπους των Μορφωτικών – Πολιτιστικών Συλλόγων, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, των Συλλόγων Γυναικών Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Εθελοντικών Ομάδων και των Εμπορικών Συλλόγων παρουσιάζοντας παράλληλα το πλάνο των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει η Κοινωφελής Επιχείρηση και θα έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά. Ο κ. Παπαγεωργίου υπογράμμισε ότι «τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν πολλά πράγματα καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πρόκληση και δεν συνάδει με τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, παρόλα αυτά όμως, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα διοργανώσει έξι παιδικές παραστάσεις με το ανάλογο πρόγραμμα» τονίζοντας ότι η συνεργασία του δήμου με τους συλλόγους μπορεί να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
 Επίσης ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε ότι οι εκδηλώσεις τόσο του δήμου όσο και εκείνων που προγραμματίζουν οι σύλλογοι μπορούν να ενταχθούν σε έναν γενικότερο σχεδιασμό (κοινή ημερομηνία και χώρο) κάτι που συμφωνήθηκε και από τους εκπροσώπους των συλλόγων ενώ έγινε αποδεκτή η πρόταση του Συλλόγου Εθελοντών ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄ για την λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Πάρκου με την συνδρομή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
 Ο συγκεκριμένος χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα (τοποθέτηση ξύλινων κατασκευών, στολισμός κ.α.) ώστε στη συνέχεια και την περίοδο των εορτών να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που θα προτείνουν και θα συμμετέχουν οι σύλλογοι με τα αντίστοιχα τμήματά τους.(παιδικές θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα bazaar, χορωδίες κ.α.) Αυτές οι προτάσεις θα κατατεθούν στη συνάντηση της ερχόμενης Παρασκευής για να ακολουθήσει η ανακοίνωση του σχετικού προγράμματος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O morfotikos omilis Ta kasstra simmetixe stin synadisi, gia to thema tou Episkopiou tsimoudia, den xero den akousa den eida .... eylogia sas !!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ......ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ................

Ανώνυμος είπε...

H poli ton Servion einai gemati skoupidia xartia stous dromous kadoi petamenoi apo edo kai apo eki kai esis sizitate gia eortastikes ekdilosis?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ ΤΟΥ 2014 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ......ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .....Ε ΘΟΔΩΡΗ?
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...... ΑΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δοξάστε τους καμαρώστε τουςτους αχαί΄ρευτους που μας πήγαν πίσω απο τον ήλιο αυτοί δεν εχουν ιχνος ντροπής και η αντιπολίτευση πέρα βρέχει. Τα χάλια μας τα μαύρα !

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12:10 αυτο ρωτησα κι εγω τοτε στην συναντηση με τον κο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ για καποιους υπευθυνους του μορφωτικου θες ? της εκκλησιας θες ? δεν ξερω αλλα η κυρια μοκο . ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ .

Το Προφίλ μας