Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση για την 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «AGROTICA 2016» από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του  που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «AGROTICA 2016», που θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,  ότι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής υποβάλλοντας σχετική αίτηση έως και τη Δευτέρα 14/12/2015  στη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2, Κοζάνη. (Πληροφορίες κα Βίκη Δούσιου, τηλ. 24610 41693).

Η AGROTICA αποτελεί το σημείο παρουσίασης όλων των τελευταίων εξελίξεων και επιτευγμάτων της αγροτικής τεχνολογίας, καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις ενημέρωσης  των αγροτών και επαγγελματιών του κλάδου, όσον αφορά στα νέα μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια.  Η έκθεση συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου από όλο το φάσμα της αγροτικής παραγωγής και δίνει τη δυνατότητα σε εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες για υλοποίηση νέων εμπορικών συμφωνιών και συνεργασιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας