Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Φλερτάρετε με επιτυχία - Οι 7 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν [εικόνες]

Λένε πως το φλερτ είναι ο χορός του ζευγαρώματος και όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, ισχύει. Είναι τα πρώτα βλέμματα, τα πρώτα χαμόγελα, οι πρώτες λέξεις, είναι η αρχή ενός ζευγαριού. Και όπως κάθε αρχή, είναι και δύσκολη και το ήμισυ του παντός.
Κάποιοι το κατέχουν, είναι σαν να το έχουν στο DNA τους, κάποιοι άλλοι προσπαθούν και τα καταφέρνουν, ενώ άλλοι είναι τελείως ατσούμπαλοι.

Αν αισθάνεστε ότι δεν γεννηθήκατε με το χάρισμα του φλερτ, οι Σάμια Κασιάνο και Σέρι Μέγιερς, ειδικοί σχέσεων, έχουν ιδέες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε άνετα και καθόλου περίεργα όταν φλερτάρετε.
Δείτε το σαν ανάπτυξη ικανοτήτων
Το φλερτ όντως είναι μια ικανότητα και μάλιστα σημαντική για τη σεξουαλική σας ζωή. Μην το δείτε σαν το Α και το Ω, αλλά σαν έναν πρακτικό τρόπο να οικοδομήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να γίνεται πιο ανοικτοί στους άλλους ανθρώπους.
Μην βάζετε τους άλλους σε βάθρο
Οταν αντιλαμβάνεστε πως κάποιος είναι πιο γοητευτικός, πιο μορφωμένος, πιο επιτυχημένος από εσάς μην τον βάζετε πιο ψηλά από εσάς γιατί «σκάβετε» τον λάκκο σας. Εστιάστε στα θετικά χαρακτηριστικά σας και αναδείξτε τον εαυτό σας.
Το τελετουργικό πριν την έξοδο
Πριν βγείτε ακούστε ακούστε τραγούδια που θα σας «ανεβάσουν» την αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να καλέσετε και τους φίλους σας και να ετοιμαστείτε όλοι μαζί, δοκιμάζοντας διαφορετικά στιλ στα ρούχα και το μακιγιάζ. (Αυτή η συμβουλή ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκες).
Εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση
Η πρακτική οδηγεί στην τελειότητα. Φλερτάρετε κάθε ώρα και στιγμή, στο μετρό, στον δρόμο, στο σουπερμάρκετ. Παντού!
Μην πτοηθείτε
Το φλερτ σας δεν θα έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα. Με την πρώτη, με την τρίτη αποτυχία μην τα παρατήσετε. Κάθε φλερτ δεν καταλήγει στον έρωτα της ζωής μας. Μετά από καιρό, ο φόβος της απόρριψης θα έχει εξαφανιστεί και θα νιώθετε πιο σίγουροι για εσάς.
Από μακριά
Εάν φοβάστε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, τότε ξεκινήστε το φλερτ από μακριά. Κρατήστε επαφή με το βλέμμα, μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού με τα μάτια, όταν σας δει χαμογελάστε. Το μήνυμα έχει σταλθεί και τώρα περιμένετε απάντηση.
Το καλό με το φλερτ είναι πως όταν κάποιος σε κοιτάζει, το αισθάνεσαι και ανταποκρίνεσαι θετικά ή αρνητικά στο κάλεσμα του άμεσα.
Χαμογελάστε
Το μεγαλύτερο εργαλείο είναι το χαμόγελό σας. Είναι ένα σημάδι που αποκαλύπτει πως πέρα από χαρούμενος άνθρωπος είστε και ανοικτός στη συνομιλία. Μην ξεχνάτε πως τα ψεύτικα χαμόγελα είναι εύκολα αναγνωρίσιμα.
Τετ-α-τετ
Η συζήτηση είναι αυτή που πραγματικά θα σας δείξει αν μπορεί να υπάρξει ραντεβού με το πρόσωπο του φλερτ σας. Για να είναι ένα τετ-α-τετ επιτυχημένο, προτιμήστε να κάνετε ερωτήσεις, που δεν θέλουν μονολεκτική απάντηση. Αντί για παράδειγμα να πείτε «Σου αρέσει αυτό το τραγούδι», πείτε «Τι μουσική ακούς». Ετσι, η συζήτηση θα ρέει και οι κουβέντες θα εναλλάσσονται.
Μην κάνετε σόου
Ναι, μπορεί είστε έξυπνοι, να βγάζετε ένα σωρό χρήματα ή μπορεί να μην κάνετε τίποτα από αυτά και απλά να τα φαντάζεστε και να τα λέτε. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για έναν άνθρωπο, που επιδεικνύεται.
Η... έξοδος
Οταν καταλάβετε πως η συζήτηση δεν ρέει και υπάρχει μια στασιμότητα, μην αγχωθείτε. Βρείτε τον σαν ευκαιρία να απομακρυνθείτε και να επιστρέψετε στην παρέα σας. Αν σας ζητήσει το τηλέφωνό σας, εκείνη τη στιγμή, πανηγυρίστε από μέσα σας, αν όχι μπορεί να το κάνει πιο μετά ή και καθόλου. Δεν έχει σημασία, γνωρίσατε έναν ακόμη άνθρωπο και εξασκήσατε το φλερτ σας.
Αυτό που θα πρέπει πάντα να θυμάστε είναι πως οφείλετε να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, να τον προσέχετε και να λάμπετε, όπου και να βρίσκεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας