Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Συμμετοχή στη 2η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo

Στη 2η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo θα συμμετάσχει με περίπτερό του ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού. Η έκθεση θα λειτουργήσει το διάστημα 4 – 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία, καθώς και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού. Είναι προφανές ότι πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούν και να προβληθούν όλα τα πλεονέκτημα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, καθώς η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί πόλο έλξης για τους εκπροσώπους του τουρισμού.
Η συμμετοχή στην έκθεση συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Άξονα 4 ¨Προσέγγιση LEADER” του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ) της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, με δικαιούχο το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
Όσες επιχειρήσεις-επαγγελματίες  (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, παραγωγοί κ.α.)  του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού επιθυμούν να τοποθετηθούν στο περίπτερο ενημερωτικά έντυπα – φυλλάδια προβολής και προϊόντα (μη ευπαθή) για διαφήμιση της επιχείρησής τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 24643-50131/50122 e-mail:dservion@otenet.gr.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποια τουρισμ και πράσινα άλογα να πάει ο δήμος που είναι διαλυμένος. Εδω δεν έχει λεφτά να πληρώσει τον κόσμο. Ο διμαρχος κοιμάται καθημερινά. Αλλου βόσκει. Ακόμα να εμφανισθεί στην πόλη. Μεγάλη κατάντια με ένα ανάξιο διμαρχο. Κρίμα που η περιοχή χάνεται στον μαρασμό.

Το Προφίλ μας