Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Kοζάνης: Εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή-«Στοχεύω εναντίον της κλιματικής αλλαγής - Αφήνω το δικό μου αποτύπωμα στον πλανήτη»


Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι τον Δεκέμβριο του 2015 διοργανώνει εκδήλωση για τα σχολεία την Παρασκευή 27/11 και Δευτέρα 30/11 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης.
Η εκδήλωση σκοπό έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σχετικά με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη και να συμβάλλει στη διαμόρφωση περιβαλλοντικού ήθους με απώτερο στόχο την αντιστροφή της κλιματικής αλλαγής και την διατήρηση της αειφορίας στη Γη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 12 Δημοτικά σχολεία , 3 νηπιαγωγεία ,1 ΕΠΑΛ , τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ,το Ειδικό εργαστήρι και το Ειδικό Γυμνάσιο.
Το εγχείρημα υποστηρίζουν συμμετέχοντας τα γυμναστήρια ΄΄Σάντρα΄΄ και ΄΄Αlive΄΄,   ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΄΄Μακεδονική Δύναμη΄΄ ,τα ΚΑΠΗ , το Δίκτυο παραδοσιακών σπόρων ΄΄ΠΕΛΙΤΙ΄΄ , η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, Οικολογική Ομάδα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και ο ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.  
«Στοχεύω εναντίον της κλιματικής αλλαγής - Αφήνω το δικό μου αποτύπωμα στον πλανήτη»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας