Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση-«φωτιά» του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλου κατά της ΜΚΟ και Βελβεντινών στη συνεδρίαση της ΠΕΔ- «Έχω μια…σφηκοφωλιά εκεί, που είναι όλοι για εισαγγελέα» – «Πήραν τη δωρεά και έδωσαν δήθεν 200.000 ευρώ για πληρωμές αιρετών»!!!

Από το Kozanimedia.gr
Λάδι στη…συνεχιζόμενη φωτιά που «καίει» τις σχέσεις της ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών» Βελβεντού και της δημοτικής αρχής Σερβίων-Βελβεντού ήρθε να ρίξει σήμερα το μεσημέρι, μέσα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, ο ίδιος ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος.
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τα δυσχερή οικονομικά των ΟΤΑ, αφού έλαβε το λόγο, σημειωσε πως «θα πρέπει πρώτα να λυθεί και το χωροταξικό…επιτέλους να μας πουν από την κυβέρνηση τι θέλουν α κάνουν για να ξέρουμε», επιφυλάσσοντας για τη συνέχεια την οξύτατη επίθεση κατά της ΜΚΟ (χωρίς να την κατονομάσει), λέγοντας περίπου γτα εξής:
«Έχω εγώ μια σφηκοφωλιά εκεί…που είναι όλοι για εισαγγελέα.
Έρχονταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους έδιναν υποσχέσεις. Πήραν τη δωρεά και έδωσαν 200.000 ευρώ δήθεν για πληρωμή αιρετών…Ανακάλυψα και ένα πρόγραμμα που δεν έγινε ποτέ. Θα τους πάω στον εισαγγελέα. Ελάτε να σας δείξω τον μωβ φάκελο!».
Από τα βέλη του δε γλίτωε ούτε ο προκάτοχός του και νυν επικεφαλής της μειζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κωνσταντόπουλος, με τον Αθανάσιο Κοσματόπουλο να λέει «τι μου άφησε ο άλλος ο…απερίγραπτος»!
Μάλιστα, ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού ανέφερε πως «θα κάνω…τρεις θητείες! Θα πρέπει να ξέρω τι θα γίνει…»!!!
Π.Π.-Ζ.Π.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανθρωπος ειναι ΒΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία.......

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχααα..... θα κανει τρείς θητείες?

Ανώνυμος είπε...

δέστε τον έχει ξεφύγει .ας βγάλει τη μια θητεία και μετά βλέπουμε ....και εσείς βελβεντινοί καμαρώστε τον όσοι βέβαια τον στηρίξατε.

Ανώνυμος είπε...

''ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ'' ΚΩΝ/ΛΕ Τ'ΑΚΟΥΣ?ΧΑ'Ι'ΔΕΨΤΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΡΆΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕς ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙς ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις πάει καλά ο άνθρωπος ? Καθε φορά που ανοίγει το στόμα του δεν ξερει τι λέει. Λυγμενα τα πίνει ? Τρεις θητείες θα κάνει στον άλλο πλανήτη που θα απογειωθεί από τις κλωτσιές και τις πατατιες που θα φάει.

Ανώνυμος είπε...

kosmadopoyle prepi na toys stilis ston isagelea alios ise sikofantis ke tha pas esi ston isagelea.

Ανώνυμος είπε...

kosmadopoyle prepi na toys stilis ston isagelea alios ise sikofantis ke tha pas esi ston isagelea.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΗΠΩΣΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ? ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠΟΠ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ. ΥΠΟΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΤ ΕΜΕ. ΕΙΔΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

mpravo hanasi kala tous kaneis tou vilvinous na min se paroun ton aera .kai kantous elenxo ta lamoyia./;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ 11:59 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

εγώ ξέρω οτι μόνο απειλούν και τίποτε δεν κάνουν αν έχει δίκαιο ο δήμαρχος τι το κρατά για να απειλεί?αν έχει άδικο τι τον αφήνουν να λέει? Τι κάνουν οι βελβεντινοί την πάπια?

Ανώνυμος είπε...

Τακουσες Κωνσταντοπουλε;Και συ στο δημοτικο συμβουλιο υπερψηφισες τον προυπολογισμο του Δημου.Σαν να λεμε συμφωνεις με την τακτικη της Δημοτικης αρχης.
Πρωτη φορα αντιπολιτευση στηριζει προυπολογισμο.Και για να ειμαστε δικαιοι, μερικοι απο τη μειζονα αντιπολιτευση τον καταψηφισαν .Ο αρχηγος της ομως ταχτηκε υπερ,παρολο τους ενδοιασμους του.Απεριγραπτα πραγματα......

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝ/ΛΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ 12.29 π.μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!

Τιτανοβιος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑ???ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ??

Ανώνυμος είπε...

konsantopoyle exi dikio o dimarxos poy se lei aperigrapte mono etsi dikeologite poy ton stirizis.alios tha toy ekanes ke ligi antipoliteysi.esi pera vrexi.

Το Προφίλ μας