Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

«ΕΥΧΕΤΟΝ» των 1000mg μας ετοιμάζουν οι φοιτητές του νεοσύστατου και πολυδιάστατου τμήματος Γραφικών Τεχνών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Ο.Α.Π.Ν. για τα Χριστούγεννα του 2015!


Από την Ιστορία της Τέχνης και της Γραφιστικής, την Σημειολογία και την Ψυχολογία της Μάζας έως και τις βασικές αρχές της γλωσσολογίας & της σύγχρονης επικοινωνίας, το πρόγραμμά του διαρθρώνεται σε 7 διδακτικούς κύκλους οι οποίοι θα διεξαχθούν κατά το διάστημα: Νοέμβριος 2015 - Μάϊος 2016 με καθηγητή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή της Μπιενάλε Τεχνών Σαντορίνης.


Κάθε διδακτικός κύκλος αποτελείται από έναν θεωρητικό και έναν πρακτικό γνωσιακό άξονα και καταλήγει -μέσω πρακτικών εφαρμογών-στην δημιουργία ενός διαφορετικού κάθε φορά γραφιστικού project. 
Για τον μήνα Νοέμβριο (1ος διδακτικός κύκλος) οι φοιτητές του τμήματος δημιουργούν το «ΕΥΧΕΤΟΝ» των 1000mg, ένα φαρμακευτικού τύπου σκεύασμα με κύρια συστατική ουσία τα συναισθήματα τα οποία θα «δράσουν» στις καρδιές μας κατά την περίοδο των εορτών. 
Οι φοιτητές καλούνται να δημιουργήσουν το DNA ενός νέου προϊόντος, να προδιαγράψουν τον αρχικό κύκλο ζωής του οριοθετώντας την «αγοραστική» συμπεριφορά του και να του προσδώσουν όλα εκείνα τα κατάλληλα στοιχεία της προσωπικότητάς του (γραφιστικά αλλά και αγοραστικά) ώστε να πετύχει τον στόχο του, δηλαδή, να διακινήσει συναισθήματα, απόψεις και ιδέες ως ευχές! 
Τα μαθήματα του τμήματος δίδονται κάθε Δευτέρα και ώρα 17:00 - 20:00 στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών(αίθουσα Γ') στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, οδός: Κων/νου Καραμανλή 55 & Λυγερής, Κοζάνη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας