Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Υπογράφηκε από τον Πρωθυπουργό η επίταξη των φορτηγών δημοσίας χρήσης

Επίταξη των φορτηγών δημοσίας χρήσης αναμένεται να ανακοινώσει από λεπτό σε λεπτό η κυβέρνηση. Η σχετική απόφαση υπογράφηκε από τον πρωθυπουργό, μετά την αδιάλλακτη στάση των ιδιοκτητών, οι οποίοι επιμένουν στη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, με αποτέλεσμα να διογκώνονται τα προβλήματα στην αγορά.

Για εκβιαστές έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΕΒ και κάλεσε την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τους απεργούς με τη δέουσα αποφασιστικότητα.
Πηγή : http://anatolikiattikinews.blogspot.com

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χουντα..!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι οι φορτηγατζήδες;

Ανώνυμος είπε...

Να το θυμάσαι ανθρωπάκο,σαν έλθει η δική σου σειρά να απολυθείς,να βρεθείς στο δρόμο και να πεινάσεις,να θυμάσαι ανθρωπάκο πως όταν έκαναν οι άλλοι απεργίες,εσύ αντί να είσαι στο πλευρό τους "γκρίνιαζες",θα έρθει και η δική σου σειρά ανθρωπάκο,να το θυμάσαι.

Ανώνυμος είπε...

etsi re!!! dimokratia exoume k oloi prepei na kanoun toumpeki!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο jeffrey στα χνάρια του παππού του.
Από τους Άγγλους στο ΔΝΤ. Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικές εκλογές ερχοντε κ του ΠΑΣΟΚ νά δούμε μετά τήν επίταξη πόσους φήφους θά πάρη ο εκλεκτός υψιλόμισμος καί καλοβολεμένος υποψήφιος απο τούς φορτηγατζήδες γιατί ο φορτηγατζής πάη δρομολόγιο στή Λαριμνα γιά 50 ευρώ καί καλοβολεμένοι παίρνουν μισθό από 3000 ευρώ καί πάνω αυτή ειναι Δημοκρατία χούντα τού κερατά

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι μετά την επίταξη τρίβει τα χέρια του ο Κοκολιός. Τώρα έχει ένα αβαντάζ γιατί στις προηγούμενες εκλογές οι φορτηγατζήδες ψηφήσανε Αγάπιο. Τώρα σούμπιτοι όλοι Κοκολιό ή μήπως ΤΣΙΓΚΑ ;

Ανώνυμος είπε...

9:12
Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Ο φορτηγατζής πάει Λάριμνα για 50 ευρώ ενώ οι αεριτζήδες πήραν την άδεια με ένα χαρτόσημο και την πουλάνε 300000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Γιά τήν ταμπακέρα των καλοβολεμένων τελμερχανάδων μέ μεγάλους μισθούς καί μεγάλες συντάξεις πού παίρνουν , ανάσα 9,12 ολοι αυτοί μέ τί χαρτόσημο τά παίρνουν καί κοροίδεύουν τό κόσμο , κατάλαβα αυτοί είχαν τί γλώσσσσσσσσα πρός τά εξω γιά νά υπάρχει σάλιο νά κολάν οι φορτηγατζήδες τά χσρτόσημα καί στό τέλος τακτοποιηθήκαν καί οι σαλιογλυφτες αγαπητέ 9,12 κατάλαβες .

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε αιτήματα.
Δίνει η κυβέρνηση τσάμπα μια άδεια φορτηγού. Την εκμεταλλεύεται αυτός που την πήρε για σαράντα χρόνια και τώρα απαιτεί από την κυβέρνηση να του πληρώσει την άδεια για να επιτρέψει στην κυβέρνηση να δώσει και άλλες άδειες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:04 π.μ

λένε, η χούντα σε ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ της, οτι έδινε άδειες

το 1981 "κάποιος" μίλησε για "αλλαγή"

μήπως

επειδή ΑΥΤΟΙ που γνώριζαν τις μεθόδους της χούντας

και

έπρεπε να εκπαιδευτούν οι σοσιαλιστές
οι άδειες δεν επιστράφηκαν στο Κράτος
αλλά....
πουλήθηκαν.....έναντι αμοιβής.....σε πολίτες,
αντικαθιστώστας το Κράτος.

Μετά απο 40 χρόνια.....δυστυχώς πάλι θα πληρώσουν...αυτοί που πληρώνουν ΠΑΝΤΑ....

οι ΤΙΜΙΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Το Προφίλ μας