Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Στέλλα Τζικανούλα: "Με θλίβει το γεγονός πως οι αρχές του τόπου μου, έναν τόπο που τίμησα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, διαφημίζοντας τον μέσω του Α.Σ Τιτάν Σερβίων, αποφάσισαν να μου συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο."

Δεν συνηθίζω να ανεβάζω τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, αλλά προβαίνω σε αυτή τη κίνηση, διότι μετά από 18 χρόνια πρωταθλητισμού νιώθω απίστευτη απογοήτευση και στεναχώρια για τον σύλλογο που εκπροσωπούσα όλα αυτά τα χρόνια.
 
Η προσφορά μου και του προπονητή μου Χρήστου Γυλτίδη, σε αυτό τον τόπο, κρίθηκε ότι ήταν λίγη από τη νέα διοίκηση του συλλόγου και γι’ αυτό με τον τρόπο τους αποφάσισαν να μας διώξουν.
 
Πλέον δεν ανήκουμε στον Α.Σ Τιτάν Σερβίων και κάποιοι αποφάσισαν να μην έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στο γήπεδο. Με τον προπονητή μου είχαμε κλειδί για να μπαίνουμε στην αίθουσα του γυμναστηρίου, μια αίθουσα που την έχουμε εξοπλίσει με προσωπικά έξοδα, κόπο και χρόνο, αλλά η διοίκηση του συλλόγου και η δημοτική αρχή αποφάσισε πως πλέον δεν πρέπει να έχουμε πρόσβαση σε αυτή. Αντ’ αυτού μας ανακοινώθηκε πως η αίθουσα θα ανοίγει από τις 17:00 έως τις 21:00 (15:00 – 20:00 τον χειμώνα) και μόνο τις καθημερινές. Ευ!
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ο πρωταθλητισμός δεν έχει ωράρια, αργίες και πενθήμερα. Είναι μια αέναη προσπάθεια που απαιτεί κόπο και προγραμματισμό, με τις προπονήσεις να πρέπει να γίνονται ανεξαρτήτως ωραρίων, αργιών και σαββατοκύριακων.
Με την στάση της η δημοτική αρχή, ως μοναδική υπεύθυνη για τη διαχείριση του δημοτικού σταδίου (το στάδιο ανήκει στον Δήμο και όχι στον οποιοδήποτε αθλητικό σύλλογο) προσπαθεί να μου περιορίσει την δυνατότητα να προπονηθώ με τις ιδανικότερες συνθήκες, όποιες και να είναι αυτές, σε ένα γήπεδο με τα όποια προβλήματα που έχουν προκύψει με το ταρτάν τα τελευταία 3 χρόνια. Ένα ταρτάν που από την κατασκευή του εξέφρασα τις ανησυχίες μου σχετικά με την ποιότητα του, λόγω της 18χρονης εμπειρίας μου μέσα στα γήπεδα, αλλά εισέπραξα μόνο χλευασμό από τους αρμοδίους.
Με θλίβει το γεγονός πως οι αρχές του τόπου μου, έναν τόπο που τίμησα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, διαφημίζοντας τον μέσω του Α.Σ Τιτάν Σερβίων, αποφάσισαν να μου συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο.
Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, αποφάσιζα να παραμένω σε αυτόν τον σύλλογο, για να ακούγονται τα Σέρβια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρότι είχα κάθε χρόνο προτάσεις από άλλους συλλόγους.
 
“Κάθε εμπόδιο σε καλό”, λέει μια παροιμία και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ εγώ είναι πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η στάση ορισμένων μου δίνει δύναμη να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο.
 
Υ.Γ: Επειδή δέχομαι πάρα πολλά τηλέφωνα που με ρωτάτε για το τι θα γίνει με τις προπονήσεις των παιδιών, έχω να πω ότι αυτές θα ξεκινήσουν εν ευθέτω χρόνω και θα ενημερωθείτε για το πότε.
 





 

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

γινεται? ναι γινεται να διαλυσεις οτι εχει δημιουργηθει με κοπο ιδρωτα προσωπικο χρονο χρημα και διαθεση προσφορας. Τη Στέλλα και το Χρήστο ρε? τη Στέλλα και το Χρήστο βρήκατε? Που ησασταν ολα αυτα τα χρονια που μονοι τους κρατησαν ζωντανο το τμημα? Τωρα στα καλα εμφανιστηκατε? Η κατρακυλα δεν εχει ορια. Η παρεα του καθηγητη συνεχιζει το "μεγαλο" εργο της....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μία λέξη ταιριάζει, '''' ΝΤΡΟΠΗ ''''.....

Ανώνυμος είπε...

Αν μου το λέγανε δεν θα το πίστευα αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Τη Στέλλα και το Χρήστο; που έχουνε προπονήσει δεκάδες παιδιά; που είναι πρότυπα αθλητών και ανθρώπων; Τι να σε πω ρε παρεάκι; Ούτε το σάλιο μου δεν σε χαλαλίζω

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Μετά την ένωση δημοσιογράφων , την ΑΔΕΔΥ, την πόεοτα, κάποιους κατοίκους συμπολιτες μας και κάποιους κατοίκους άλλου δημου .καλά παμε

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο - Στέλλα Κουράγιο. Κουράγιο δύο χρόνια μείνανε ακόμη ....

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και μόνο ντροπή. Γίνεται να καταστρέψεις κάθε τι υγιές μέσα στα Σέρβια σε μια 4ετία; Ναι, γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Αν μιλήσουμε με ονόματα δεν θα τα ανεβάσεις αν και τα γνωρίζει όλος ο κόσμος αιτημα μου είναι οι ... να παραιτηθουν άμεσα .όλοι είμαστε μάξι σας Χρήστο και Στέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο του ΧΥΤΑΣ δεν βλέπω και ανησυχώ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι αυτοί που διαφεντεύουν τις τύχες του αθλητισμού;
Ποιοι είναι αυτοί που έχουν άποψη για τον αθλητισμό;
Ποιοι είναι αυτοί που το τεράστιο έργο του Χρήστου Γυλτίδη και τις επιτυχίες της Στέλλας Τζικανούλα τις διαγράφουν;
Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούγονται τα Σέρβια Πανελληνίως και Διεθνώς;
Ποιοι θέλουν τον μαρασμό του Αθλητισμού της περιοχής;
Μετά μην διαμαρτύρεστε για την πορεία του αθλητισμού και της Νεολαίας…

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο και Στέλλα ελάτε στο Βελβεντό και όλο το γήπεδο δικό σας!

Ανώνυμος είπε...

Εάν ανησυχείς μόνο για αυτό είσαι ευτυχισμένος στη νιρβάνα σου εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι αυτοί που διαφεντεύουν τις τύχες του αθλητισμού;
Ποιοι είναι αυτοί που έχουν άποψη για τον αθλητισμό;
Ποιοι είναι αυτοί που το τεράστιο έργο του Χρήστου Γυλτίδη και τις επιτυχίες της Στέλλας Τζικανούλα τις διαγράφουν;
Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούγονται τα Σέρβια Πανελληνίως και Διεθνώς;
Ποιοι θέλουν τον μαρασμό του Αθλητισμού της περιοχής;
Μετά μην διαμαρτύρεστε για την πορεία του αθλητισμού και της Νεολαίας…

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη δημοτική αρχή παίζει να έχει βάλει στοίχημα να καταστρέψει μέσα σε 4 χρόνια κάθε τι υγιές έχει να δείξει ο Δήμος Σερβίων.

Ντροπή και μόνο ντροπή… Οι παραιτήσεις των αρμοδίων ίσως κατευνάσουν την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά ήταν και θα είναι τα Σέρβια. Μια ζωή μιζιέρα. Ελευθερίου δεν ντρέπεσαι; Απορώ;


Επιπλέον, για το χάλι του γηπέδου θα απολογηθεί ποτέ κανείς; Μέσα σε 3 χρόνια και το γήπεδο είναι για πέταμα. Οι υπεύθυνοι επίβλεψης του έργου της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου δεν είναι υπεύθυνοι γι'αυτό; Ο εργολάβος τι κάνει; Ο Δήμος έκανε ενέργειες για να διορθωθεί, ότι διορθώνετε;

Ελλαδάρα στα χειρότερα της.

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι "άξιοι" κατάφεραν να διαλύσουν και τον στίβο, μπράβο τους!

Παραιτηθείτε κύριοι! Πόσα δεινά να αντέξει τούτος ο τόπος από τις πράξεις σας;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η 14.32 διαφωνώ.Οι αρμόδιοι εφ'οσον το στάδιο είναι δημοτικό δεν κάνουν του κεφαλιού τους,αλλά εκτελούν εντολές του Δημάρχου.Αρα πρέπει να παραιτηθεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕΤΑΙ? ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΥΛΤΙΔΗ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΠΑΡΕΑ…..

Ανώνυμος είπε...

Άσχετοι. Ο Δήμαρχος -φροντοστης -Δάσκαλος- μηχανικός οικονομολόγος- γεφυρολογος -μάνατζερ επιχειρησεων είναι και προπονητής στίβου. Αλλά είστε ζηλιαρηδες

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή δεν έδιωξαν 2 ανθρώπους από το γήπεδο αλλά 102! Συγχαρητήρια, συνεχίστε το «έργο» σας…

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός πως με τον διωγμό αυτών των δύο ανθρώπων, διώχνουν και δεκάδες, μην πω εκατοντάδες, γονείς και παιδιά από το γήπεδο το έχουν καταλάβει;

Αν υπήρχε ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας από τους υπεύθυνους για την κατάσταση αυτή που έχουν δημιουργήσει, θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί. Αλλά το παρεάκι συγγενών, συμμαθητών και κολλητών δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Θέλει να συνεχίσει το έργο του να καταστρέψει όσο περισσότερο μπορεί τα Σέρβια. Καλά το πάτε. Συνεχίστε έτσι να μην μείνει τίποτα όρθιο.

Χρήστο και Στέλλα, Στέλλα και Χρήστο είμαστε μαζί σας

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ! ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα. Τι άλλο να γράψει κανείς με ότι συνέβη! Λίγη τσίπα δεν έχουν να παραιτηθούν;!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος φίλος ρωτάει ποιός αποφασίζει για τον αθλητισμό στον Δήμο μας,έ νά λοιπόν ο προπονητής στίβου και το 10 το καλό.Είναι απλά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΊΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.

ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε δεν καταλάβατε τίποτα. Μην εστιάζεται στα κλειδιά και τις κλειδαροτρυπες. Μην κοιτάτε την ιστορία του στίβου. Κοιτάξτε ποια είναι η ουσία... Θα σας την εξηγήσω εγώ πολύ γρήγορα. Λοιπόν με τον Κύριο Γυλτιδη δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εξάλλου τους ψήφισε κιόλας. Το πρόβλημα το έχουν με την Τζικανουλα,τώρα θα μου πείτε γιατί.... Θα σας εξηγήσω εγώ... Διότι οι ανεγκέφαλοι πιστεύουν ότι ότι καμωντας γυμναστική τα παιδάκια τα οικονομαει και δεν είναι γυμνάστρια αλλα δασκαλα. Οπότε οι χαζοί σκέφτονται και λένε, δεν είναι καλύτερα να βάλουμε ένα παιδί δικό μας στην θέση της Στέλλας που θα είναι και γυμναστής. Πριν κλείσω όμως θα ήθελα να εξηγήσω ορισμένα πράγματα στους 4 χαζούς, ανεγκέφαλους, χωρίς παιδεία στον στίβο.... Ένας αθλητής στο επίπεδο της Στέλλας ξέρετε τι έξοδα έχει μηνιαίως για να μπορεί να αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο? Δεν ξέρετε.. Γνωρίζετε πόσο κοστίζουν τα παπούτσια της? Θέλει 4 διαφορετικά διότι κάνει έπταθλο. Δεν γνωρίζετε..! Γνωρίζετε πόσο στοιχίζει η προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προσοχή ευρωπαϊκό είπα και όχι Α τοπικό? Μπα δεν γνωρίζετε! Τώρα θα ήθελα να ανεφερθω στον κύριο Χρήστο... Χρήστο έχεις προσφέρει πάρα πολλά στον στίβο.. Έχεις προσφέρει τα μέγιστα.... Έχεις αφιερώσει όλη σου την ζωή στο στίβο των Σερβιων ακόμη και στις ποιο δύσκολες στιγμές... Χρήστο... Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ που με μεγάλωσες με αρχές και αξίες μετά την οικογένεια μου... Χρήστο χαίρομαι που ήμουν ένας αθλητής σου... Χρήστο ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

Το αίσχος στο μεγαλείο του. Περιμένετε έρχονται και άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ ότι αυτοί που δεν χορταίνουν να πατάνε like και να σχολιάζουν ασταμάτητα σε ότι βγάζει ο Ελευθερίου στο FB,δεν σχολίασε κάτι για το θέμα.Ακόμη και αυτοί που γνωρίζουν την Στέλλα και τον Χρήστο.Πόσο αστείοι είστε και πόσο μικροί και λίγοι.

Ανώνυμος είπε...

προφανώς το θέμα τους δεν είναι η Στέλλα αλλά κάποιος ''δικός'' τους που θέλουν να βολέψουν. Για όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους όμως το θέμα είναι η Στέλλα

Ανώνυμος είπε...

εντάξει παιδιά, φτάνει η τακτική "σπέρνω θεσούλες για να μαζέψω ψήφους', τα καταστρέφετε όλα σιγά σιγά

Ανώνυμος είπε...

NΡΟΠΗ τους.Οσους να βολεψεις παλι 2ος θα βγεις..-8 ψηφους απο την οικογενεια μας.Μας αναγκασες να ειμαστε κοψοχεριδες.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον ΜΑΥΡΟ 3ος και καταϊδρωμένος θα βγεί ....

Το Προφίλ μας