Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: "Ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο! Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος να κρίνει την επαγγελματική επάρκεια του Πεκόπουλου! Ανήκουστο!"


Του Βασίλη Κωνσταντόπουλου 
Είναι λυπηρό.
Ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με ευθύνη του δημάρχου, έχει εξαπολυθεί ένας πόλεμος σε όσους έχουν το θάρρος και την τόλμη να κρίνουν και να σχολιάσουν στα μέσα μαζικής δικτύωσης τις απαράδεκτες συμπεριφορές της δημοτικής αρχής.
Το βλέπαμε στις επιθετικές απαντήσεις που έδιναν οι περί τον δήμαρχο, σε σχόλια που πιθανόν έκριναν αρνητικά τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή, το είδαμε ιδιαίτερα στο περιστατικό με τον Χρήστο και την Στέλλα.
Αλλά το περιστατικό με την ευθεία επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας Δημήτρη Πεκόπουλο, ξεφεύγει κάθε ορίου.
Εκτός από την λάσπη που του έριξαν, τόλμησαν να αμφισβητήσουν και την επαγγελματική του επάρκεια.
Ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο! Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος να κρίνει την επαγγελματική επάρκεια του Πεκόπουλου! Ανήκουστο!
Προσωπικά , ως μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος μηχανικός με την 35ετή μου εμπειρία σε εργοτάξια, σε μελέτες και επιβλέψεις έργων, ως αυτοδιοικητικός, με την εικοσαετή μου ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, μπορώ να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, ότι μηχανικοί με την επαγγελματική επάρκεια του Δημήτρη, υπάρχουν πολλοί λίγοι στην Δυτική Μακεδονία, για να μην πω σε όλη την Ελλάδα, γιατί ο Δημήτρης έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στις τηλεθερμάνσεις, που έχουν αναπτυχθεί και μελετηθεί στην Δυτική Μακεδονία και έχει κληθεί για το αντικείμενο αυτό σε διάφορες περιοχές της χώρας για την παροχή συμβουλών.
Ο Δημήτρης λοιπόν θα έπρεπε να είναι ένα κεφάλαιο τεχνοκρατικό για τον τόπο μας και να του οφείλουμε ιδιαίτερο σεβασμό. Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπε, ποτέ δεν αρνήθηκε σε κανέναν δήμαρχο της εθελοντική του προσφορά, αφιλοκερδώς.
Επιπλέον είναι ένας άνθρωπος ευγενής, σεμνός και χαμηλών τόνων, που ποτέ δεν περηφανεύτηκε για ό,τι έχει προσφέρει. Και γι αυτό ιδιαίτερα έπρεπε να του οφείλουμε σεβασμό.
Αντί λοιπόν να επικροτούν την στάση του και την προσφορά του, τον συκοφαντούν κιόλας, αμφιβάλλοντας για την επαγγελματική του επάρκεια.
Κρίμα, γιατί πια έχει χαθεί το μέτρο.
 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς για λύπηση είναι αυτοί που διοικούν αυτό το δήμο, και σ'αυτό συνέβαλε με την στήριξη της η Τ.Ο.Σερβίων της Ν.Δ η οποία περηφανευται και φωτογραφίζεται μαζί τους ακόμη και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσαντοπουλε αυτό που ήθελε να πετύχει ο Αντιδήμαρχος να σας βάλει στο παιχνίδι το πέτυχε είναι δυνατόν δύο Μηχανικοί να απαντάται σε αραρουμπες;;; Όταν έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τέτοιους ανθρώπους με αυτό το επίπεδο πάντα θα είστε χαμένοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντόπουλε πολλές φορές σας ρωτήσαμε αλλά δεν απαντήσατε. Σε ποιον είχε ανατεθεί η μελέτη ανακατασκευής του κτηρίου Ράπτη και ποιος ήταν ο αρχικός προϋπολογισμός της?, και γιατί στη συνέχεια ο πρώην δήμαρχος Κοσμαδόπουλος την ακύρωσε και την έδωσε σε ιδιώτη επαγγελματία στην Κοζάνη? Επιπλέον σε ποιον θέλατε να αναθέσετε την επίβλεψη κατασκευής της ανάπλασης των Σερβιών και τελικά γιατί και πάλι ο πρώην Δήμαρχος Κοσμαδόπουλος την ανέθεσε στους Πολιτικούς Μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου?. Για άλλη μια φορά αποδεικνύετε στην πράξη ότι στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Παρακαλώ πολύ να μην λογοκριθεί το σχόλιο μου.

Ανώνυμος είπε...

Να απαντήσει ο Κωνσταντόπουλος για πράγματα που έκανε ή δεν έκανε ο Κοσματόπουλος;;; (κάτι έχετε πάθει με τα ονόματα εσείς τα τσακαλάκια όλα λάθος τα γράφετε. Κοσματόπουλος όχι Κοσμαδόπουλος. Τζικανούλα όχι Τσιγκανούλα). Και γιατί δεν ρωτάς τον Κοσματόπουλο που ήταν δήμαρχος και ρωτάς τον Κωνσταντόπουλο; Αυτός διοικούσε;

Ανώνυμος είπε...

Και ποιοι είστε εσείς που ρωτάτε 15:42;

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Κοσματοπουλος τους στήριξε! Για αυτό ξεχνάνε ΠΑΝΤΑ την θητεία του (5 χρόνια) και ρωτάνε για δέκα χρόνια πίσω!
Να ρωτήσω και γω τον ποντικη για τον χυταμ και το ωδείο να μας πει αυτά που υποτίθεται ξέρει;
Γιατί αν ξέρει κάτι για κάποιους που έβλαψαν τον δήμο και δεν το λέει είναι απλά συνενοχος

Ανώνυμος είπε...

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

Η μελέτη ανατέθηκε και εκπονήθηκε από ειδικό στις αναστηλώσεις διατηρητέων μελετητικό γραφείο, σύμφωνα με τις υποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας. Η ένταξη στο ΕΣΠΑ και η αναστήλωση έγινε σύμφωνα με την μελέτη αυτή.
Άρα φίλε 15:42 ψάξε με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου να μάθεις την αλήθεια και μην ακούς αυτούς που σας γέμισαν ψέματα, για να πολώσουν μια κατάσταση, και να συκοφαντήσουν τον Κωνσταντόπουλο.
Εάν θέλεις επίσημη απάντηση από τον Κωνσταντόπουλο, γράψε το όνομά σου στο σχόλιο για να σου απαντήσει προσωπικά.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλαβαινετε, ο κιτσαρας δεν εχει πει ουτε μια ασχημη κουβεντα δυο χρονια τωρα για τη θητεια του γιατρου....ουτε καν ευχαριστω για το δανειο.Ολα ξεκινουν απο το 14 και πισω και φτανουνν μεχρι το 12. Οταν εφυγε αυτος. Κουβεντα βεβαια δε λεει για την πρωτη δεκαετια του 2000. Οποιοςκαταλαβε καταλαβε

Ανώνυμος είπε...

Καλά φαγωθειτε εσεις για το 10 το 12 το 2000 και το 2023 δήμαρχος θα είναι η Σπυρίδου και μαγγιά της. Στο τέλος εσεις ζειτε με το κακό παρελθόν σας αυτή σηματωδωτει το μέλλον.

Παπαχαρισιου Θωμας είπε...

Απορω γιατι δεν τολμανε πολλοι να γραφουν και επωνυμα ποιον φοβαστε.Οταν φθανουν στο σημειο να κανουν κριτικη στο Δημητρη Πεκοπουλο και ειδικα σε θεματα της ειδικοτητας του τι μποπουμε να πουμε.Προσωπικα αυτο βλεπω σημερα δεν υπαρχει συνεχεια στο δημο.Μπαινουν χρηματα απο την πολιτεια να γινουν μελετες για διαφορα εργα [εστω και σκοπιμοτητας η και τεχνικης μελετης]και καθε επομενη δημ αρχη τ αποριπτει και ετσι παμε παντα ολοταχως προς τα πισω[π.χ αρδευτικο Καμβουνιων μεσω ΔΕΗ υδρογεωλογικες μελετες ΙΓΜΕ] γι αυτο δεν παμε μπροστα.

Το Προφίλ μας