Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Κοζάνη Τόπος να Ζεις: 10η Γενική Συνέλευση - Κυριακή 3 Οκτ. στις 11 π.μ.

Την Κυριακή 03/10/2021, στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Τέχνης θα πραγματοποιηθεί η 10η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» με τα παρακάτω θέματα:

 ·         Οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής

·         Εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής

·         Εκλογή επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης για τις επόμενες εκλογές

 

Στην Γενική Συνέλευση προσκαλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης αλλά και οποιοσδήποτε το επιθυμεί.

 

Μετά το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών και την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Κοζάνης από την πλειοψηφία των τριών παρατάξεων που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» συνεχίζει να υπηρετεί τον τόπο από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης οργανωμένα, θεσμικά και τεκμηριωμένα έχοντας ως μόνο γνώμονα το καλό του Δήμου Κοζάνης και των κατοίκων του σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία για όλους. 

 

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο και για το λόγο αυτό θα ζητήσουμε από τους πολίτες να μας τιμήσουν μία ακόμη φορά με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές ως μια αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα με εμπειρία, συνεχείς δράσεις και λειτουργία και καινούριες ιδέες και προτάσεις. 

 

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Κίνησης νέους και παλιούς να συμμετέχουν στην 10η ανοιχτή Γενική μας Συνέλευση όπως πάντα με σεβασμό στις συμμετοχικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στον ανοιχτό διάλογο, στην πολιτική συναίνεση και τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων.

 

Συνεχίζουμε, συμμετέχουμε, προτείνουμε, κερδίζουμε!

 

Πιο δυνατοί όλοι μαζί!

 

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που αφορούν εκδηλώσεις σε κλειστό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας