Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο του Προέδρου της Τ.Κ. Κρανιδίων προς τον Διευθυντή και την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, τον διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, καθώς και τους συνεργάτες του, για την διαγράμμιση του δρόμου (ΚΡΑΝΙΔΙΑ  - ΣΕΡΒΙΑ και ΚΡΑΝΙΔΙΑ - ΑΥΛΕΣ)

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29/9/21 03:05

  Μπράβο την κατάλληλη στιγμή έγινε . Έπρεπε να γίνει γιατί δεν βλέπαμε τίποτα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος29/9/21 16:33

  Ο πρόεδρος έκανε το σωστό. Σου λέει κατσε να πω ευχαριστώ σε αυτους που το κάναν γιατί σίγουρα θα πει ο Δήμαρχος ή τα δημαρχούλια ότι είναι και αυτό έργο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος30/9/21 11:08

  ευχαριστήριο για διαγράμμιση δρόμου. Πόσο πιο χαμηλά; Υπάρχει κι άλλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/10/21 16:02

   Πιο κάτω; Βεβαίως. Να πιέζει δημάρχος προέδρους χωριών να βγάζουν ευχαριστήρια για ψυλλου πηδημα. Να καμαρώνει δήμαρχος που ολοκλήρωσε έργο που ετοίμασαν άλλοι με κοινοτική χρηματοδότηση. Να ευχαριστεί δημάρχους τους κολλητούς του που ο ίδιος έβαλε σε καλές θεσουλες.να βγάζουν ευχαριστήρια κάποιοι για δήμαρχο τα οποία ευχαριστήρια τα υπέδειξε ο ....δήμαρχος. Θέλεις και άλλα πιο κάτω;

   Διαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας