Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Πάρης Κεντεποζίδης: είμαστε μία οικογένεια στην Κοζάνη, έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες

Ικανοποιημένος από τη νίκη – πρόκριση επί του Εδεσσαϊκου και, παράλληλα, συνειδητοποιημένος πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε να εμφανιστεί απολύτως έτοιμη με την έναρξη του Πρωταθλήματος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ένας εκ των ανθρώπων της Διοίκησης κ. Πάρης Κεντεποζίδης.

 «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, και την πρόκριση της ομάδας, είναι πολύ σημαντικό σε ένα επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι, με έναν σημαντικό αντίπαλο όπως ο Εδεσσαϊκός να βγαίνεις νικητής. Είμαστε μια νέα ομάδα ξεκινήσαμε από το μηδέν αυτή τη προσπάθεια, με νέα παιδιά και οι προσδοκίες είναι προσδοκίες, όχι μόνο λόγω του βάρους του ονόματος του ΦΣ Κοζάνης και από τον κόσμο, αλλά κυρίως από την Διοίκηση το τεχνικό τιμ αλλά κυρίως από τα παιδιά. Φέραμε στην ομάδα ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να πάρουμε για τη στελέχωση του ρόστερ και ετοιμαζόμαστε για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ώστε να εμφανιστεί απολύτως έτοιμη με την έναρξη του Πρωταθλήματος. Κάθε μέρα που δουλεύουμε οφείλουμε να καταθέτουμε την ψυχή μας. Η προετοιμασία μας κυλά ακριβώς όπως την είχαμε σχεδιάσει. Όλα βαίνουν καλώς και βάσει του αρχικού προγραμματισμού, θέλουμε όμως ακόμη δουλειά, πολλή υπομονή και θωράκιση σε όλα τα επίπεδα.  Είμαστε μία οικογένεια στο ΦΣ Κοζάνης, αυτή η υγεία που βγαίνει από την ομάδα οφείλεται στις αληθινές σχέσεις των ανθρώπων που στελεχώνουν την ομάδα μας και στους αγνούς φιλάθλους που όπως είδατε και σήμερα ακολουθούν την ομάδα παντού.

Πιστεύω ότι θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα, σε όποιον όμιλο και αν παίξουμε. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε, παίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Έχουμε σταθερή διοίκηση και πραγματικά είμαστε μία οικογένεια. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο».

Μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, και όλοι μαζί απόλαυσαν έναν καφέ στην πόλη της Έδεσσας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας