Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Εορδαίας-ΔΕΤΗΠ : Έκπτωση στο κόστος τηλεθέρμανσης για δημότες κοινωνικά ευάλωτων κατηγοριών, οι οποίοι πληρούν οικονομικά κριτήρια.

Ο Δήμος Εορδαίας καλεί τους δημότες να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα έκπτωσης στο κόστος τηλεθέρμανσης για την χρονική περίοδο 2021-2022. Πιο συγκεκριμένα, η περίοδος εφαρμογής περιλαμβάνει το διάστημα από τον Οκτώβριο 2021 μέχρι και τον Μάιο 2022, και αφορά την δαπάνη κατανάλωσης του συγκεκριμένου διαστήματος.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για έκπτωση στο κόστος τηλεθέρμανσης έχουν

1)    Οι πολίτες που το εισόδημα τους για το φορολογικό έτος 2020 (εκκαθαριστικό 2020) είναι έως 5.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 500 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο με ανώτατο όριο τις 7.000 ευρώ για την οικογένεια με δυο ενήλικες και τέκνα.

2)    Οι πολίτες που έχουν ρύθμιση οφειλών από την ΔΕΤΗΠ παρελθόντων ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, συνοδευόμενη με τα απαραίτητα  ή/και πρόσθετα δικαιολογητικά, στο Γραφείο Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας (γραφείο 4 του Δημοτικού Καταστήματος), από Δευτέρα 04 Οκτωβρίου 2021 έως και Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 με τρεις τρόπους:

1)    Ηλεκτρονικά : Αποστέλλετε συμπληρωμένη την αίτηση μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στη διεύθυνση pronoia@ptolemaida.gr, συνοδευόμενη από ηλεκτρονικές υπεύθυνες δηλώσεις όλων των ενήλικων μελών του νοικοκυριού, τις οποίες θα βρείτε στη διεύθυνση  https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses. Στην υπεύθυνη δήλωση θα σημειώνετε το παρακάτω κείμενο:

«Επιθυμώ να συμμετέχω στο Πρόγραμμα έκπτωσης στο κόστος τηλεθέρμανσης για την χρονική περίοδο 2021-2022 του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΤΗΠ, η παροχή τηλεθέρμανσης αφορά την κύρια κατοικία μου, τα δικαιολογητικά που επισυνάπτω είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτοτύπων, συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων. Αποδέχομαι ότι τα δεδομένα των απαντήσεών μου θα τύχουν επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμος Εορδαίας), για το σκοπό της παρακολούθησης του προγράμματος, προκειμένου να εξαχθούν στατιστικά στοιχεία (δείκτες) και για το σκοπό των ερευνών και αξιολογήσεων. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για του προγράμματος, πραγματοποιείται ιδίως σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 παρ. 1 περ. γ & ε και 9 παρ. 2 περ. ζ του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία δεδομένων. Επίσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 12 έως 22 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών καθώς και με τους κανόνες εφαρμογής του Kανονισμού, όπως αυτοί ορίζονται στο Ν.4624/2019, διατηρώ - ως υποκείμενο των δεδομένων - τα δικαιώματα ενημέρωσης και πρόσβασης, τα δικαιώματα διόρθωσης και διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα να μην υπόκειμαι σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης διαδικασίας».

2)    Με φυσική παρουσία : Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463350104 και 2463350162

 

3)    Με εξουσιοδότηση : Που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-exousiodoteses

 

Σας επισημαίνουμε ότι αιτήσεις που κατατίθενται μετά τις 20/10/2021 ή έχουν ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές. Συνιστάται για λόγους δημόσιας υγείας η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας