Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η διανομή τροφίμων στα Σέρβια στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Σερβίων,  η διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού,

στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής  και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

 

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν τα εξής:

 

·         ΦΕΤΑ (400 GR), ΑΛΕΥΡΙ (1 KG), ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ (400 ML), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1 LITRO), ΖΑΧΑΡΗ (1 ΚG), ΖΥΜΑΡΙΚΑ (500 GR), ΚΑΦΕΣ (500 GR), ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ (300 GR), ΜΕΛΙ (500 GR), ΡΥΖΙ (500 GR), ΤΟΝΟΣ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ (160 GR), ΦΑΣΟΛΙΑ (500 GR), ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ (500 GR), ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ (340 GR).

·         ΓΡΑΒΙΕΡΑ (300 GR), ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG), ΚΑΣΕΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ (400 GR), ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG).

·         ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ 1ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (400GR), ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗΣ 2ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (400 GR).

·         ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ (1 ΛΙΤΡΟ), ΣΑΜΠΟΥΑΝ (400 ML), ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (1 ΛΙΤΡΟ), ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (500 ML).

·         ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ (1 KG), ΚΑΡΟΤΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1 KG), ΜΗΛΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2 KG), ΡΟΔΑΚΙΝΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2 KG)            

Οι  ωφελούμενοι εγγεγραμμένοι του προγράμματος στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού ανέρχονται σε (197) εκατόν ενενήντα επτά. Ανταποκρίθηκαν οι (195) εκατόν ενενήντα πέντε (εκ των οποίων οι δέκα εννέα μέσω εξουσιοδοτημένων ατόμων)  και παρέλαβαν τα προϊόντα τους.

Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και χωρίς καμία ταλαιπωρία και καθυστέρηση για τους δικαιούχους του προγράμματος χάρη στην προσπάθεια και την άριστη οργάνωση και συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων: της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Σερβίων, του δήμου Βελβεντού, των Βοήθεια στο σπίτι Σερβίων και Καμβουνίων καθώς και του Κέντρου Κοινότητας Σερβίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δικαιούχους των  δήμων Σερβίων και Βελβεντού είχε σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα που τους ενημέρωνε για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο της διανομής.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διανομής των προϊόντων τηρήθηκαν με σχολαστικότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας για  την προστασία –τόσο των εργαζομένων, όσο και των δικαιούχων- από τον covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας