Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Αιχμηρή Απάντηση του Δημήτρη Πεκόπουλου προς τον Χρ. Ποντίκη

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ερωτήματα του τύπου της πρόσφατης ανάρτησης του Αντιδημάρχου τεχνικών έργων Δήμου Σερβίων Χρήστου Ποντίκη, ωστόσο θα το κάνω, διότι έχει λάβει δημοσιότητα και θέλω να διατυπώσω προς τους αναγνώστες την δική μου άποψη για τα ζητήματα που το κείμενο της ανάρτησης αναφέρεται. Εκείνοι θα κρίνουν.
Ενοχλήθηκες Αντιδήμαρχε με την αντίθεσή μου σε πράξεις ή προθέσεις ή αποφάσεις; Ενόχλησαν οι σχολιασμοί μου για το ζήτημα με την πρωταθλήτρια στο έπταθλο Στέλλα Τζικανούλα και τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη;
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι μακρόχρονη, πολύπλευρη, πολυποίκιλη και όχι μόνο εντός των ορίων του Δήμου μας. Κυρίως όμως αφανής και αθόρυβη, όπως αρμόζει στους εθελοντές και τους χορηγούς. Χωρίς κουρνιαχτό, χωρίς φωτογραφίες στο fb. Δεν βγήκα χθες από το καβούκι μου.
Πάντα λειτουργώ με καλές προθέσεις και επικροτώ τις επιτυχίες. Ωστόσο οι επιτυχίες της δημοτικής αρχής δεν μπορεί να είναι «συγχωροχάρτι» για τις άσχημες συμπεριφορές.
Ως μηχανολόγος μηχανικός ποτέ δεν αρνήθηκα σε κανέναν να διατυπώσω την γνώμη μου ή να συμβουλέψω, ούτε φυσικά και στους Δημάρχους του Δήμου Σερβίων που το έχουνε ζητήσει. Ωστόσο δεν πήγα ούτε θα πάω ποτέ στο γραφείο του Δημάρχου απρόσκλητος.
Ως μέλος του επιστημονικού στελεχιακού δυναμικού της ΑΝΚΟ προφανώς και ασχολούμαι με ό,τι η διεύθυνση της εταιρείας μου αναθέσει και εμπίπτει στο τεχνικό αντικείμενο του τμήματός μου. Επειδή δεν είμαι «χθεσινός», έχω ασχοληθεί με την τηλεθέρμανση από τότε που δήμαρχος ήταν ο Αντώνης Τσιγκόιδας. Αν ψάξεις στα αρχεία του δήμου, θα βρεις προτάσεις μου. Τις προεκλογικές μας προτάσεις τις χλευάσατε. Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω.
Μάλλον Αντιδήμαρχε δεν θυμάσαι τι ψηφίσαμε για την παραχώρηση του Τούρκικου σχολείου στο Πανεπιστήμιο. Φαίνεται να ξεχνάς και τις προτάσεις για τον Δήμο, της Δημοτικής Συνεργασίας, με την οποία έχω εκλεγεί Δημοτικός σύμβουλος.
Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της χρήσης του χώρου των πρώην ΜΑΒΕ τα έχουμε πει αυτά στο Δημοτικό συμβούλιο.
Για τα υπόλοιπα ζητήματα, για να γνωρίζουν οι αναγνώστες:
 
Θέμα ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στον στίβο του Δημοτικού σταδίου Σερβίων: Δεν υπάρχει άτυπος μελετητής του έργου της κατασκευής του ταρτάν. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων όφειλε να το γνωρίζει αυτό. Η μελέτη συντάχθηκε το 2007 από την ΤΥΔΚ. Η συνεισφορά μου αφορά στην υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σερβίων εθελοντικά, χωρίς καμία αμοιβή, για την σύνταξη του τεχνικού δελτίου ένταξης του έργου στο ΕΑΠ το 2015 και την επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης. Εξάλλου η μελέτη και κατασκευή ταρτάν εμπίπτει στο αντικείμενο του πολιτικού μηχανικού. Ως μηχανολόγος μηχανικός ούτε ταρτάν μελετώ, ούτε δρόμους ασφαλτοστρώνω. Η μελέτη προέβλεπε να γίνει η κατασκευή του ταρτάν βάσει της τεχνικής προδιαγραφής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με την οποία έχουν κατασκευαστεί τα ταρτάν σε όλα τα στάδια της χώρας. Έτσι, λοιπόν, να αναζητηθεί αλλού η αστοχία της κατασκευής του ταρτάν του σταδίου Σερβίων.
 
Δημοτικό ωδείο Σερβίων: Ο «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού ωδείου Σερβίων» ιδρύθηκε το 2001, νομιμοποιήθηκε με την απόφαση 17/2002/31.01.2002 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης, εγγράφτηκε στο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων με αύξοντα αριθμό 2182/26.03.2002 και έκτοτε λειτουργεί νόμιμα. Αυτοδίκαια, βάσει του καταστατικού του, μέλη είναι όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, οι ενήλικοι μαθητές και μόνο αυτοί. Ήμουνα αυτοδίκαια λοιπόν μέλος του συλλόγου από το 2007 μέχρι και το 2020, μάλιστα διετέλεσα και πρόεδρος ή μέλος του συμβουλίου του συλλόγου για κάποια χρόνια. Για τον αριθμό των καθηγητών του ωδείου και τον τρόπο πληρωμής τους να ερωτηθούν οι ίδιοι και οι εκάστοτε διοικήσεις του Δημοτικού ωδείου, που είναι οι πλέον αρμόδιοι να απαντήσουν.
 
«Άβατο» ασφάλτου!!! Αν αναφέρεσαι Αντιδήμαρχε στην διάνοιξη και ασφαλτόστρωση του από πολλών ετών σε κανονική κυκλοφορία χωματόδρομου μπροστά από το σπίτι που κατοικώ (άρα, τι σημαίνει το άβατο;;;), ενημερώνω του αναγνώστες ότι οι αντιρρήσεις μας ήταν για τον τρόπο με τον οποίο το έργο αυτό έγινε και όχι για το ίδιο το έργο. Χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες αποζημιώσεων και χωρίς μελέτη, χωρίς παρουσία επιβλέποντα μηχανικού της τεχνικής υπηρεσίας (γιατί άραγε;), με εσένα να έχεις το γενικό πρόσταγμα και να χαράζεις τον δρόμο με την μεζούρα!!! Όπως όλες οι ασφαλτοστρώσεις που έγιναν φέτος στον Δήμο. Με πανελλαδική πρωτοτυπία, μόνο ασφαλτόστρωση του δρόμου, χωρίς υπόβαση, χωρίς μέριμνα διαχείρισης ομβρίων υδάτων, με ασφαλτική προεπάλειψη σε πέντε δάχτυλα ασυμπίεστο χώμα - σκόνη, και για τα πεζοδρόμια, βλέπουμε…. Ένας μήνας δεν πέρασε και έβγαλε κιόλας χορταράκι!!!
 
Και για τα εκατομμύρια για νέα έργα στον Δήμο, καλοδεχούμενα. Να τα δούμε να πιάνουν τόπο. Και πιάνουν τόπο όταν τα έργα σχεδιάζονται σωστά και πατάνε σε γερά θεμέλια. Όχι σε πέντε δάχτυλα χώμα – σκόνη…
 
Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία περαιτέρω αντιπαράθεσης ό,τι και να γράψεις Αντιδήμαρχε. Δεν θα απαντήσω. Θα συνεχίσω να προσφέρω ως εθελοντής και ως χορηγός. Όλοι κρινόμαστε καθημερινά από τους συμπολίτες μας για την στάση μας και τις πράξεις μας.

40 σχόλια:

 1. Ανώνυμος26/9/21 22:02

  Καταπέλτης ο κ. Πεκόπουλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος26/9/21 22:11

  Τέλειο Δημήτρη. Όπως και να το κάνουμε υπάρχει χάσμα τεράστιο μεταξύ των δύο ανθρώπων, Πεκόπουλου και αντιδήμαρχου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος26/9/21 22:35

  Αφού ρε Δημήτρη ξέρεις ότι ούτε ο ίδιος έγραψε το κείμενο ούτε μπορεί να καταλάβει αυτά που έγραψες τη κάθεσαι και χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Λ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος26/9/21 22:52

  Συγνώμη αλλά ποιος είναι ο Πεκόπουλος???
  Ζει στα Σέρβια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/9/21 23:50

   Γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και επέστρεψε στα Σέρβια, από αγάπη για τον τόπο του. Με κάτι περίεργους σαν εσένα, μάλλον έκανε λάθος επιλογή που επέστρεψε.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/21 15:25

   Δεν είμαι περίεργος και δεν καταλαβαίνω αυτήν την
   επιθετικότητα. Γιατί πρέπει να γνωρίζουμε τον τάδε.
   Αφού έκανε λάθος που γύρισε ας ξαναφύγει.
   Ποιος τον κρατάει.
   BTW δεν μένω Σέρβια οπότε μην βιάζεσαι να απαντήσεις.
   Πολύ μένος εδώ μέσα.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος27/9/21 00:26

  Έτσι πρέπει μπράβο Δημήτρη και πολύ τους είναι αυτή η απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος27/9/21 02:15

  Χορταρακια σε εργο του καθηγητη? Ωωχ! Γιατιβρε Δημητρη λες αληθειες αστους να ζησουν το ονειρο τους. Ωχ ωχ. Τι εγινεκυριε καθηγητα? Ετσι κανουμε εργα στο δημο Σερβιων? Με τη μεζουρα? Και σε δυο τρια χρονια να ξαναριχνουμε ασφαλτο? Ε κυριε καθηγητα τησ Φυσικης?.... Ο αλλος ο καθηγητης ο αρχοντας τι εχει να πει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος27/9/21 09:08

  ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.... ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΝΗΡ ΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΘΗΜΑ...ΕΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΑΚΑΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/21 13:13

   Σωστοοοόοος ετσιιιιιι....τσακαλια

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος27/9/21 09:48

  Αντε Χρησταρα την άλλη φορά για Δήμαρχος στα Σερβια μπορούμε να το δούμε και αυτό χα χα χα χα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος27/9/21 09:57

  Δημήτρη μη ασχολείσαι,τα άδεια βαρέλια κάνουν τον περισσότερο κρότο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος27/9/21 10:53

  NTA KRISTO το τερμάτισες και το θέμα είναι ότι δεν σε προστατεύουν να σού πούνε μέχρι που μπορεί να φτάσεις!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος27/9/21 11:26

  Ποντίκη οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί δεν είναι ούτε πίτσες ούτε μακαρόνια,έλεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος27/9/21 12:15

  Τον Δημήτρη Πεκόπουλο τον ξέρει όλη η Δυτική Μακεδονία τον ντα κρίστο τον έχουν ακουστά πέρα από τη γέφυρα; Όχι. Όταν βλέπουν ανακοίνωση του αντιδημάρχου Σερβίων δεν ξέρουν για ποιον πρόκειται. Μόνοι σας γίνεστε ρεζίλι ρε ντα κρίστο, μόνοι σας λέτε και ξελέτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/21 12:51

   γιατί τον ελευθερίου ποιοι τον ξέρουν; τι έχει κάνει εκτός από φροντιστήρια; τον έχουν μάθει λόγω της πρότασής του για τον χυταμ της μανίας του να λέει τις απόψεις του τονίζοντας ότι είναι φυσικό προσπαθώντας να δώσει επιστημονική βαρύτητα της ανακοίνωσης των δημοσιογράφων και των εργαζομένων. Ο δήμαρχος είναι η προσωποποίηση της δυσφήμισης της περιοχής μας που έγραψε κιόλας ότι η Στέλλα Τζικανούλα προκάλεσε αρνητική διαφήμιση! Να παρακαλάμε να μην πάρει δημοσιότητα και η τοποθέτηση του στο θεατράκι ότι η θεωρία για την κλιματική αλλαγή είναι μπαρούφες . γιατί τότε θα μας τον κλέψει το επιστημονικό επιτελείο του βελλόπουλου

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος27/9/21 13:40

  http://www.dservion.gr/images/Prokirikseis/Proslipseis/dws/praktiko1.pdf

  διαβάστε το όνομα στην γραμματέα της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης καλλιτεχνικού προσωπικού για την επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή του ωδείου
  ερωτώ: ΠΩΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/21 13:52

   Τι δεν καταλαβαίνεις; Τα δικά μας παιδιά τα βολεύουμε παντού! Τους άλλους όλους τους πετάμε λάσπη και τους κατηγορούμε και από πάνω!

   Αυτή είναι η εικόνα που θα μείνει από την θητεία στον Δήμο Σερβίων του Ελευθερίου και της παρέας του.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/21 14:05

   Σωστό. θα μείνει αυτή η εικόνα και θα μείνουν και στο youtube για πάντα τα παραληρήματα του δημάρχου και του ψευτο-άρχοντα να βρίζουν ανθρώπους που δεν είναι παρόντες, να βρίζουν την ομάδα αντιΧΥΤΑΜ στο facebook επειδή διαφωνούν μαζί τους να βρίζουν δημοσιογράφους και να ασχολούνται 4 ώρες ποιος έκανε like και καρδούλα σε ποιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/21 14:25

   Αυτό είναι ανθρωποφαγία ρε φίλε

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/21 14:40

   Μα αυτός τους απασχολεί. Έχουν μετατρέψει την διοίκηση του Δήμου Σερβίων σε παρωδία μέσω Facebook. Καρδούλες, likes και φωτογραφίες μέσω του FB, θεωρώντας μάλιστα πως παράγουν και έργο! Ποιοι; Αυτοί που διαλύουν καθημερινά κάθε τι υγιές του τόπου.

   Τα παραδείγματα πλέον πάμπολα και τα πιο πρόσφατα το θέμα της Στέλλας Τζικανούλα και του Χρήστου Γυλτίδη, αλλά και η λάσπη που επιχείρησαν να πετάξουν στον Δημήτρη Πεκόπουλο, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το τεράστιο θέμα που δημιούργησε το παρεάκι τους.

   Ψέματα και δυσωδία. Υπομονή, λιγότερο από 2 χρόνια έμειναν για να φύγουν

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/21 16:58

   Σε 10 σε 20 σε 50 χρόνια θα βλέπουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους τα βίντεο από τα δημοτικά συμβούλια Σερβίων και θα ξεκαρδίζονται στα γέλια από τις συζητήσεις. "Να διαβάσετε Ιμμάνουελ Κάντ, κύριε!" λέει σε συμβούλους της αντιπολίτευσης ενώ η συμπολίτευση τον παίζει στα δάχτυλα τον Κάντ... "Έκανες καρδούλα στην τάδε ανάρτηση!" "Δεν ξέρετε γραμματική!" Είχε 10 like και 2 καρδούλες!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/9/21 23:00

   ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος27/9/21 14:01

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος27/9/21 14:03

  Κύριε Πεκόπουλε, το φαινόμενο έχει την εξήγησή του:

  https://www.lecturesbureau.gr/1/lemon-juice-and-the-dunning-kruger-phenomenon-1438/?fbclid=IwAR2WnzWrMFZZHaEV5I8YfUrlIjUlFVDv9WbONPf4fB0TU-yu107Xo0C5kVg

  Ανδρέας Τσιφτσιάν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/21 14:37

   "αρκεί μια περιήγηση στα κοινωνικά δίκτυα για να βρούμε ομάδες ανθρώπων με ελάχιστες ως μηδενικές γνώσεις γύρω από ένα θέμα να βγάζουν με ακλόνητη αυτοπεποίθηση συμπεράσματα με τα οποία γελά όποιος γνωρίζει τα βασικά"
   ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
   ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος27/9/21 15:34

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος27/9/21 17:00

  Αμφιβάλω αν ο αντίδημαρχος της ... μπορεί να καταλάβει έστω και μια πρόταση από το κείμενο που τάχα έγραψε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος27/9/21 19:07

  Το μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο του Ντα Κριστόφ είναι υψηλό, ιδιαίτερα στην Μαγειρική. Μοχθει καθημερινά και παράγει έργο, για την προκοπή του Δήμου. Όλες τις ανακοινώσεις του τις συντάσσει ο ίδιος και δεν έχει ανάγκη βοηθού γλώσσας. Ο πεκοπουλος απαντά αόριστα και δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον αντιδήμαρχο. Για αυτό ο Ντακριστο να ξέρετε, είναι ευφυής και δεν... Μασάει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/21 19:19

   ρε μόνοι σας γίνεστε ρεζίλι χαχαχαχαχα άκου βοηθού γλώσσας αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχα τι του την κάνει τη γλώσσα; του την κρατάει; αχαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   Πάει ο 19.07 να γράψει τάχα στην καθαρεύουσα και τα κάνει σκατά!!!!!
   χαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος27/9/21 19:37

  Σκάσε ρε 19.19 και μην χαζό γελάς. Θα δώσεις εσύ μαθήματα γλώσσας στον αντιδήμαρχο. Να σέβεσαι τον αντιδήμαρχο, που εργάζεται νυχθημερόν για τον Δήμο. Γελάς, χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται.... ΑΧΑΧΑΧΑ χοχιχο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/21 21:13

   νευράκια νευράκια ε; Όταν αποκαλύπτεσαι χάνεις την ψυχραιμία σου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/21 10:37

   Να προσέχει μη πάθει υπερκόπωση χα χα χα χα χα χα χα

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/21 19:57

   Μα φυσικά και εργάζεται ο κύριος αντιδήμαρχος. Με την ίδια λογική, που εργάζεται και στην πιτσαρία του: τα έργα του είναι αναλώσιμα. Τα τρώει η πρώτη βροχουλα...

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος28/9/21 00:46

  Βρε ντακριστο για αυτά που ρωτάς τον πεκοπουλο
  Γιατί δεν ρωτάς τον δήμαρχο σου τον Ελευθερίου
  Που τότε ήταν πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο επί δημαρχίας Κωνσταντοπούλου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος28/9/21 09:54

  Ακολουθεί φανταστικός διαλογος.
  -πρεπει να προστατευτείς πανσοφε πανεπιστημονα
  -και ποιος θα πετάξει την μπαλλα στην εξέδρα μιλώντας για κάτι αλλο και κάποιον άλλο που δεν έχει καμία αλήθεια αρκεί να ξεχάσουνε τα δικά μας;
  -ελα θα βάλουμε τον ..... που θα καμαρώνει κιόλας. Αν καεί θα βάλουμε άλλους μετα όλα θα τα κάνουν για ένα χιλιαρικο
  -αυτο είναι. Ε ...... πάρε και βάλε αυτό στο Facebook

  Και μην ξεχνάτε: έγκριτοι φροντιστές επιβεβαιώνουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι μπαρουφες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/9/21 12:22

   να πω και εγώ έναν φανταστικό διάλογο
   -λένε όι μπορεί να κατέβει ο ..για δήμαρχος
   -και τότε πως θα λέμεμ εμείς ψηφίστε δήμαρχο από την πόλη μας ; και αυτός από εδώ είναι
   -ας αρχίσουμε να τον λασπώνουμε για τότε ΄αυτό δεν κάνουμε σε όλους όσους έχουν άλλη άποψη από εμάς;
   -μα τότε είμασταν μαζί και εγώ ήμουν και σε υψηλή θέση στο δημοτικό συμβούλιο
   -αυτό δεν θα το λέμε

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος28/9/21 10:13

  Ο δημόσιος διάλογος κύριοι δεν ενδείκνυνται για ύβρεις προς τα εκλεγμένα θεσμικά πρόσωπα, όπως είναι ο Αντιδήμαρχος παραγωγικών έργων Χρ Ποντικης. Οι ανακοινώσεις του Αντιδήμαρχου είναι σαφείς και δίνουν το στίγμα της πραγματικότητας ότι παράγεται δημιουργικό έργο από την δημοτική αρχή. Τα κείμενα των ανακοινώσεων του τα γράφει ο ίδιος ο αντιδήμαρχος και δεν χρειάζεται μεταφραστή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/9/21 10:38

   δηλαδή 10.13 θα μας απαγορεύσεις την κριτική στους εκλεγμένους; Και ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις να μην κρίνουμε τα λόγια, τα κείμενα και τις πράξεις των εκλεγμένων και αυτών που ασκούν διοίκηση στο δήμο που κατοικούμε; Είσαι με τα καλά σου; Όποιος δεν αντέχει την κριτική να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του!
   Όσο για τα κείμενα επειδή όλοι γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια ας καγχάσουμε με το "είναι σαφείς" και "τα γράφει ο ίδιος" χαχαχαχαχ
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας