Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ντροπή! Εκδιώχνουν την Στέλλα Τζικανούλα από τα… Σέρβια. Ο δήμαρχος ακούει;

από το sportime.gr
Τα Σέρβια είναι μια κωμόπολη του νομού Κοζάνης και αν ήταν γνωστή ήταν γιατί είχε μία από τις καλύτερες επταθλήτριες την Στέλλα Τζικανούλα.

Τα Σέρβια είναι μια κωμόπολη του νομού Κοζάνης και αν ήταν γνωστή ήταν γιατί είχε μία από τις καλύτερες επταθλήτριες την Στέλλα Τζικανούλα. 

Αποτελεί δηλαδή, τη «σημαία» της περιοχής και του συλλόγου της Α.Σ. Τιτάν Σερβίων, με πολλούς τίτλους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα.

Κι όμως σε αυτή την απίθανη χώρα μας όλα μπορούν να συμβούν. Κάποιοι που ανέλαβαν πόστα αποφάσισαν να εκδιώξουν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που τιμούσε την πόλη της και πόλη τους, από τον σύλλογό της και να μην της επιτρέψουν να γυμνάζεται στο στάδιο που έκανε χρόνια προπονήσεις και ουσιαστικά μεγάλωσε ηλικιακά και αθλητικά.

Αλήθεια ο δήμαρχος έχει κάτι να πει; Ακούει; Ξέρει, βλέπει τι συμβαίνει; Δεν θα πάρει θέση για το θέμα;

Είναι δυνατόν να άλλαξαν εν μια νυκτί κλειδαριά στο στάδιο και να μην επιτρέπουν στην πρωταθλήτρια να μπει στο γήπεδο με τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη. Ο τελευταίος μάλιστα, που έχει προσφέρει και εκείνος τα μέγιστα στην περιοχή, πηγαίνει να ζητήσει να του επιτραπεί να μπει στο στάδιο και τον κάνουν μπαλάκι για το ποιος έχει την ευθύνη. Απίστευτα πράγματα που μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν. Ντροπή!

Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έγραψε για τα όσα της συνέβησαν με αναλυτικό τρόπο

 

«Δεν συνηθίζω να ανεβάζω τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, αλλά προβαίνω σε αυτή τη κίνηση, διότι μετά από 18 χρόνια πρωταθλητισμού νιώθω απίστευτη απογοήτευση και στεναχώρια για τον σύλλογο που εκπροσωπούσα όλα αυτά τα χρόνια.

Η προσφορά μου και του προπονητή μου Χρήστου Γυλτίδη, σε αυτό τον τόπο, κρίθηκε ότι ήταν λίγη από τη νέα διοίκηση του συλλόγου και γι’ αυτό με τον τρόπο τους αποφάσισαν να μας διώξουν.

Πλέον δεν ανήκουμε στον Α.Σ. Τιτάν Σερβίων και κάποιοι αποφάσισαν να μην έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στο γήπεδο. Με τον προπονητή μου είχαμε κλειδί για να μπαίνουμε στην αίθουσα του γυμναστηρίου, μια αίθουσα που την έχουμε εξοπλίσει με προσωπικά έξοδα, κόπο και χρόνο, αλλά η διοίκηση του συλλόγου και η δημοτική αρχή αποφάσισε πως πλέον δεν πρέπει να έχουμε πρόσβαση σε αυτή. Αντ’ αυτού μας ανακοινώθηκε πως η αίθουσα θα ανοίγει από τις 17:00 έως τις 21:00 (15:00 – 20:00 τον χειμώνα) και μόνο τις καθημερινές. Ευ!

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ο πρωταθλητισμός δεν έχει ωράρια, αργίες και πενθήμερα. Είναι μια αέναη προσπάθεια που απαιτεί κόπο και προγραμματισμό, με τις προπονήσεις να πρέπει να γίνονται ανεξαρτήτως ωραρίων, αργιών και σαββατοκύριακων.

Με την στάση της η δημοτική αρχή, ως μοναδική υπεύθυνη για τη διαχείριση του δημοτικού σταδίου (το στάδιο ανήκει στον Δήμο και όχι στον οποιοδήποτε αθλητικό σύλλογο) προσπαθεί να μου περιορίσει την δυνατότητα να προπονηθώ με τις ιδανικότερες συνθήκες, όποιες και να είναι αυτές, σε ένα γήπεδο με τα όποια προβλήματα που έχουν προκύψει με το ταρτάν τα τελευταία 3 χρόνια. Ένα ταρτάν που από την κατασκευή του εξέφρασα τις ανησυχίες μου σχετικά με την ποιότητα του, λόγω της 18χρονης εμπειρίας μου μέσα στα γήπεδα, αλλά εισέπραξα μόνο χλευασμό από τους αρμοδίους.

Με θλίβει το γεγονός πως οι αρχές του τόπου μου, έναν τόπο που τίμησα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, διαφημίζοντας τον μέσω του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων, αποφάσισαν να μου συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, αποφάσιζα να παραμένω σε αυτόν τον σύλλογο, για να ακούγονται τα Σέρβια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρότι είχα κάθε χρόνο προτάσεις από άλλους συλλόγους.

«Κάθε εμπόδιο σε καλό», λέει μια παροιμία και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η στάση ορισμένων μου δίνει δύναμη να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο».

 

 

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕΤΑΙ? ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΥΛΤΙΔΗ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΠΑΡΕΑ…..

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε αυτούς που έδιωξαν δυο ανθρώπους ενός συλλόγου που εκπροσωπούσαν χρόνια.
Τώρα μιλάει ο κόσμος και θα σωπάσει το παρεάκι!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το πανελλήνιο ρεζίλι από τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους ήρθε η ώρα να μας μάθει και ο αθλητικός κόσμος. Ένα παρεάκι συμμαθητών κολλητών και γειτόνων μας κουμανταρει

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μαζί με την αθλήτρια και τον προπονητή διώχνετε και πολλούς άλλους, και όχι μόνο από το γήπεδο...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά θέλω να πιστεύω ότι έγινε κάποιο λάθος!!! 0π

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και είκοσι χρόνια χειμώνα καλοκαίρι βλέπω στο γήπεδο τον Γυλτιδη και την Τζικανουλα και ανέλαβαν τώρα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό και αποφασισαν να τους πάρουνε τα κλειδιά και να τους διώξουν από το γήπεδο.Ντροπη και μόνο ντροπή αυτά μόνο στα Σερβια μπορούν να συμβούν!!!

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται ναι γίνεται. Έγινε και αυτό. Αίσχος Κ. Γυλτιδη είναι οργανωμένο σχεδιο και δεν είναι καθόλου άσχετη!!!

Ανώνυμος είπε...

Πανελλαδικό ρεζίλι για άλλη μια φορά...

Ανώνυμος είπε...

Λίγο ντροπή ρε παιδιά δεν βλάπτει για αυτό που μας χαρακτηρίζει συνανθρώπους

Ανώνυμος είπε...

Ναι, στα Σέρβια από ανθρώπους που καβάλησαν τελείως....κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα την βρει την ντροπή,; Να τους απαρυθμίσουμε έναν έναν να δούμε ποιος έχει,;

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν θα ντρέπονται να κυκλοφορούν τη είναι ο σύλλογος τσιφλίκι τους;;;; Άλλα άμα καβαλήσεις το καλαμη κάνης τα πάντα λίγο ντροπή ρεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε θα βάψει κάτι κάγκελα ο Χρήστος θα το ανεβάσει στο φεισμπουκ και θα έχει την απαίτηση να του πούμε μπράβο....

Ανώνυμος είπε...

Ν Τ Ρ Ο Π Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ λιγη Τ Σ Ι Π Α.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σταματειστε τις κραυγές σας και δείτε την πραγματικότητα. Το ταρτάν έχει χαλάσει από την... Πολύ άσκηση και άθληση και έπρεπε να συντηρηθεί. Για αυτό καθορισθηκαν συγκεκριμένες ώρες εισόδου για άθληση. Ο Δήμος έπρεπε να βάλει μια τάξη και όχι ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Μην γκρινιαζεται και μην ρίχνετε ευθύνη στην δημοτική αρχή, που δεν φταίει σε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω τον φίλο 19.01,δεν είναι μόνο τσιφλίκι τους,είναι και μιά δεξαμενή ψήφων την οποία προστατεύουν σαν τα μάτια τους. Δέστε ποιοί είναι Δ.Σ. στον ΤΙΤΑΝ και θα καταλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γκρινιάζετε ρε παιδιά; Το είχε πει η δημοτική αρχή και προεκλογικά. Γίνεται να κάνουμε τα Σέρβια διεθνώς γνωστά; Ε να που γίνεται όντως!!! Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Το παρεακι απαντησε με τα αντιστοιχσ γνωστα λαικ απο κατω απο τους φιλους του. Αναμενεται και ξ αναδημοσιευση απο το γνωστο σαιτ μετα τη σχετικη απευθειας ενημερωση του καθηγητη ωστε να μην υπαρχει καθυστερηση.....

Unknown είπε...

Να δείτε στο τέλος το θύμα θα είναι ο Δήμαρχος. Γίνεται?Κι όμως γίνεται, στην προπαγάνδα σκίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι ματαιοξοι θέλουν να αποκτήσουν έναν τίτλο και να κουμανταρουν ένα σωματείο το οποίο υπάρχει ακόμα εξαιτίας και μόνο από τις θυσίες και την αγάπη που έχουν καταβάλει ο Χ.Γυλτιδης και η Σ.Τζικανουλα τόσα χρόνια

Ανώνυμος είπε...

όταν έλεγε ο δήμαρχος θα κάνει παντού γνωστά τα Σέρβια αυτό εννοούσε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σαν δεν ντρέπεστε να μας δουλεύετε και από πάνω και να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας! Η υπεροψία σας χτύπησε κόκκινο! Να δούμε τι άλλο θα διαλυσετε. Τσακάλάκια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο (ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ)? ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕ (ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ). ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πούστη μου θα τρελαθώ,την Στέλλα μας ρε αλήτες,την Στέλλα μας;

Το Προφίλ μας