Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού (βίντεο)

Δείτε απόσπασμα από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας -εκλογή Προέδρου Δ.Σ. και απολαύστε το θέατρο του παραλόγου. 
Στα σχόλια για το ότι ο Δήμος δεν λειτουργεί και για την κατάσταση στην παράταξή του ο Δήμαρχος λέει: "Ο Δήμος ποτέ δεν έχασε το ρυθμό του, ίσα ίσα μπαίνει κανονικά το νερό στ' αυλάκι. Γίνονται πράγματα που ούτε μπορούσατε εσείς να τα φανταστείτε" Την επιστολή των 10  και τις αιχμές προς το πρόσωπό του τα κάνει γαργάρα...Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ο Δήμος βρίσκεται στο -96% των εσόδων αλλά το νερό μπαίνει κανονικά στ' αυλάκι...!!!


 Και συνεχίζει:
"κι όσον αφορά για τη συνεργασία και τη σύμπνοια και την τέτοια που λέτε, εγώ θα πω δυο πράγματα δεν ψηφίσατε και είναι ντροπή σας το ΚΕΠ Υγείας...."
Τα σχόλια αναφέρονται στη δική του παράταξη που σπαράσσεται, στις παραιτήσεις, στις παλινωδίες, στις διαφωνίες κι εκείνος κατά την προσφιλή του τακτική πετάει το μπαλάκι στην αντιπολίτευση που δεν ψήφισε την παράνομη και παράτυπη ίδρυση του ΚΕΠ Υγείας...την οποία ειρήσθω εν παρόδω ΔΕΝ  ψήφισαν ούτε οι δικοί του σύμβουλοι!

Την επόμενη στιγμή βέβαια, σηκώνεται ο κ. Κουκάλης και υποβάλλει την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος Οικονομικών! Τέτοια σύμπνοια στην παράταξη Κοσματόπουλου!






Σχόλιο ai-vreS: Ο Δήμαρχος δεν ξέρει τί του γίνεται και δυστυχώς δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας. Ένα έχουμε να πούμε: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!
 Εκτός, αν μας δουλεύει όλους...

 



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρία πουλάκια κάθονταν............

Ανώνυμος είπε...

Μπορει ο Δημαρχος οπως λετε να μην ξερει τι του γινεται,τη συμπεριφορα του κωνσταντοπουλο πως την κρινεται ! 1ον αηθη επιθεση στον πρακτικογραφο που ερμινευε το νομο περι της διαδικασιας,λες και ηταν συνταγματολογος!2ον εφθασε σε σημειο να παει στο προεδρειο να μετρησει ο ιδιος τα ψηφοδελτια λευκα και ακυρα,3ον προσπαθησε να εξ ευτελησει το θεσμο που ο ιδιος υπηρετησε με τη λευκη ψηφο!οπως και οι υπολοιποι εξ αυτων, διαφωνει καποιος με τα γραφομενα μου;κριμα που λειτουργει σαν παιδι του νηπιαγωγειου!!!! aivres αν υπαρχει δημοκρατικη ευθυξεια πιστευω να το δημοσιευσετε....

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι γεροξεκούτης. Καλά τον είπε ο Ζυγούρης.
Για τον Κωνσταντόπουλο
1oν. πού την είδες την αήθη επίθεση; Ζήτησε να ενημερωθεί όπως όφειλε και ενημερώθηκε.
2ον. Μια χαρά έκανε και μέτρησε τα ψηφοδέλτια γιατί σε δύο ψηφοφορίες ήταν 14 λευκά και 9 υπέρ και ξαφνικά στην τρίτη ψηφοφορία εμφανίστηκαν από το πουθενά 2 ακόμη ψήφοι υπέρ του Φώτη. Πώς έγινε αυτό;
3ον. Τι κοτσάνα είναι αυτή που πέταξες για τη λευκή ψήφο; Φαίνεται ότι είσαι άσχετος με τη διαδικασία εκλογής του προέδρου Δ.Σ. Ενημερώσου πρώτα και μετά έλα και μίλα. Άσχετε προβοκάτορα!






Ανώνυμος είπε...

Αφου οι σερβιωτες καθονται περηφανοι και ακουνε τις αρλουμπες του χωρις να τον βαζουν στην θεση του πολυ καλα τους κανει

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ EKANE ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ .ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ; ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑΥΡΑΚΗ; ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

7,16 οταν καποιος δεν εχει επιχειρηματα ν'αντιπαρατεθει γινεται υβριστης!Μπορει εγω να ειμαι προβοκατορας οπως λες αν αυτο σε βολευει,αλλα εσενα σε κοβω για προβατο!!!!Απλα βγαλε την τσιμπλα απο τα ματια που λεει και ο Γιατρος,και δειτε καθαρα!Γιατι η περιοχη σας δεν σηκωνει αντιπαραθεσεις μεταξυ σας!!!!!Δεν προκειτε να επανελθω.....Αντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά υπομονή μέχρι το σεπτέμβριο εκεί θα μας ξεσκίσουν άλλοι μια και είμαστε τόσο ζώα μα τόσο ζώα και εσεις καιεγώ αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ανώνυμος είπε...

8.36 είσαι προβοκάτορας γιατί ή δεν ξέρεις τη διαδικασία και λες βλακείες ή την ξέρεις και πας να κατηγορήσεις επίτηδες τον Κωνσταντόπουλο. Θα κλαίμε όλη νύχτα άμα δεν επανέλθεις.

ο 7.16

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
ΦΩΤΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΝΤΙΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

προς τον μπλογκερ, δημοσιοκαφρε κομματοσκυλο μονο με πολιτικη προπαγανδα ααχολεισαι.

ai-vreS είπε...

4.55 μ.μ.
:=>>>

Ανώνυμος είπε...

4,55 apo ena diaxiristi toy mplok paremas mia p..a

Το Προφίλ μας