Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. Σερβίων-Βελβεντού ο Φ.Ζυγούρης,αλλά…πλειοψηφία τα λευκά!

Από το Kozanimedia.gr
Στην τρίτη τελικά ψηφοφορία, με 11 ψηφοδέλτια υπέρ του και…12 λευκά, εξελέγη ο Φώτης Ζυγούρης στη θέση του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντου.Είχαν προηγηθεί δύο άκαρπες ψηφοφορίες, με 9 υπέρ του και 14 λευκά…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θα ττον αποκαλει γερο-ξεκουτη;

Ανώνυμος είπε...

pos dexete na gini proedros xoris na exi tin pliopsifia;ithele na gini ke voyleytis o ma...ras.

Ανώνυμος είπε...

Μη σ"ακούσω να μιλάς τώρα για κωλοτούμπες και τενεκέδες.....οταν σε φτύνουν λες οτι βρέχει,οταν γλύφεις λες οτι βάζεις πλάτη στα δύσκολα.....τόμαθες το ποίημα αλλα σε εμαθε πλέον και ο κόσμος καλά.Εσύ δεν είσαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλα Πρόεδρος του ΛΕΥΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ζυγούρη ΕΣΥ παντρεύτηκες στην Κοζάνη γιατί δεν ήθελες ούτε να τον βλέπειςτον γιατρό και τώρα το παίζεις και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ,ποσό χαμηλά ακόμα θα πέσεις!!'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιστορία είναι η επιστήμη που μελετά το παρελθόν των Προγόνων μας. Η ιστορία υπήρξε πάντοτε, για τους μεγάλους, το μέσον για να αποσυνδέσουν το χθες με το σήμερα. Προσπάθεια τους είναι να μην γνωρίσει το Ελληνικό Γένος θέματα ιστορίας τα οποία δεν βρήκαν θέση στις σελίδες των σχολικών μας βιβλίων.... Η γνώση της Ιστορίας είναι όπλο και δεν την αφήνει να κάνει επανάληψη. Έχουν σκοπό να φτιάξουν έναν λαό χωρίς παρελθόν. “Μάθετε τα παιδιά την πραγματική Ιστορία. Οπλίστε τα!” Αλλά πρώτα διδαχτείτε την εσείς, ερευνήστε. Μην δέχεστε ότι σας σερβίρουν.
Άνθρωποι και κυβερνήσεις ποτέ δεν διδάχτηκαν τίποτα από την Ιστορία, ούτε ποτέ καθόρισαν την δράση τους επάνω σε αλήθειες και αρχές στηριγμένες σ' αυτήν.

Η ιστορία είναι θεματοφύλακας μεγάλων πράξεων, μάρτυρας του παρελθόντος, παράδειγμα και δάσκαλος για το παρόν και μεγάλος σύμβουλος για το μέλλον. Γι αυτό δεν σου λένε ποτέ την πραγματική.

Την ιστορία μελέτα παιδί μου, γιατί έτσι όχι μόνο τον εαυτό σου και τη ζωή σου θα κάμεις ένδοξη και χρήσιμη στην ανθρώπινη κοινωνία, αλλά και το μυαλό σου οξυδερκέστερο και διαυγέστερο.

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντης ο Δήμαρχος έχει 11 προδότες! Οι καβγάδες κυριάρχησαν στη σύσκεψη των δημοτικών υπαρχηγών του δήμου Σερβίων, ειδικά για τα οικονομικά και η μάχη μεταφέρεται στο δήμο, ωστόσο την ίδια ώρα προβληματίζει η δύναμη που διαθέτει η αξιωματική συγκυβέρνηση του Δήμου.
Μετά το πακέτο των προαπαιτούμενων η δημοτική κυβερνητική δύναμη περιορίστηκε σε 11 αποστάτες δημοτικούς συμβούλους και με την ψήφιση του στρινγκ να είναι αποστατικό εσώρουχο, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά.
Στον δήμο λένε ότι οι 11 σύμβουλοι είναι «μπετόν» και δεν πρόκειται να υπάρξουν διαρροές,ενώ εκτιμούν ότι οι δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, όπως αυτή του Μάκη Βορίδη, για συνκυβέρνηση από την παρούσα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον κ. Κωνσταντόπουλο, προκάλεσαν θόρυβο και λειτουργούν υπέρ του δήμου Σερβίων, καθώς δύσκολα κάποιοι από τους 11 συμβούλους θα ρίξουν τον δήμο.
Τελικά σημειώσατε 2. Φωτάκος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου

Ανώνυμος είπε...

Στο σχετικό άρθρο θα προβλέπεται ότι η παράγραφος 1 εδ. α του άρθρου 92 του ν.3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής: «Οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν αντιμισθία, η οποία καταβάλλεται από τον δήμο»
Καταλάβατε γιατί έγινε πρόεδρος ο φωτάκος. Και σεις ψάχτε για μεροκάματο. Άρε Ζήνον τι έχασες καιρός να κάνεις την πίπα σου και συ μπορείς αντιμισθία είναι αυτή.

Το Προφίλ μας