Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Θ. Κοσματόπουλος: «Αναταράξεις του μισού μποφόρ οι παραιτήσεις για να μας δροσίζουν τα πόδια…! – Ο Δήμος τώρα λειτουργεί άψογα!»

Από το kozanilife.gr
Έπειτα από τις τρεις ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Κοσματόπουλου, το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού για να μας πει την άποψή του πάνω στο ζήτημα.
Ο κ. Θ. Κοσματόπουλος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:
«Αυτή η ομάδα ανθρώπων βγήκε στις εκλογές με τη σημαία τη δική μας και τουλάχιστον θα ήταν στοιχειωδώς αντρίκιο να παραιτηθούν και από δημοτικοί σύμβουλοι, αν είχαν τη στοιχειώδη ευαισθησία βέβαια. Εμένα δε με απασχολεί ποιοι θα είναι απέναντί μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, εγώ πάντα ότι φέρνω είναι για το καλό του Δήμου, και αν τέτοια θέματα όπως τέθηκε στο παρελθόν δε θελήσουνε να τα ψηφίσουνε, θα είναι υπόλογοι στον κόσμο που τους ψήφισε. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Εγώ αυτό που θέλω είναι να λειτουργούν με βάση το συμφέρον του Δήμου. Ας κάνουν ότι θέλουν τα παιδιά, με τις ευχές μου!
Ο Δήμος τώρα βρήκε τον ρυθμό του και τρέχει με «χίλια»! Ζημιές και θέματα που λιμνάζανε επί μήνες πολλούς, τακτοποιήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Οι υπηρεσίες ηρέμησαν. Οι επενδύσεις έρχονται στον Δήμο, όπως η εταιρία Μαρμάρων που βάζει μπρος για 2 μεγάλες επενδύσεις.
Εμένα με ενδιαφέρει ο δημότης να φάει ψωμί και να περάσει καλά, το τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος ούτε καν με απασχολεί! Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να πετύχει το Agrofest που ετοιμάζουμε, προωθώντας τα προϊόντα του τόπου μας.

Ο Δήμος Σερβίων Βελβεντού τώρα λειτουργεί άψογα. Να ξέρουν οι Δημότες ότι αυτά τα περιστατικά είναι αναταράξεις του μισού μποφόρ, ίσα ίσα να μας δροσίζουν τα πόδια! Όλα είναι θέμα IQ και επιπέδου.»
Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρα του ότι είσαι χαζός, το κακό σου είναι πως θεωρείς και όλους τους άλλους αφελής. Πως ρε Doctor όλα θα κυλήσουνε ομαλά όταν συνθηκολογείς με αυτούς που πρώτοι γίνανε αντάρτες και ανεξαρτητοποιήθηκαν? Πιστεύεις πως ότι συζητάτε off the records δεν θα βγαίνει έξω από το γραφείο σου? Αν δεν έχεις καταλάβει είναι η αρχή του τέλους σου, δηλαδή του τέλους του Δήμου διότι με μαθηματική ακρίβεια μπαίνει σε μνημόνιο από Οκτώβριο. Κάνεις συνασπισμό με αυτούς που πρώτοι σε ρίξανε τρικλοποδιά? Αναθέτεις στον Ζυγούρη χρέη προέδρου Δημ Συμβουλίου, όταν στα τοπικά ΜΜΕ σε αποκαλούσε γεροξεκούτη? Όλοι τους έχουνε ένα μαχαίρι στην τσέπη δεδομένη στιγμή στο καρφώνουνε πισώπλατα και άντε τρέχα μετά.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχουμε πρόβλημα
Αντε δήμαρχε γίνε και Αντιδήμαρχος έργων και Αντιδήμαρχος οικονομικων και και και

Ανώνυμος είπε...

ai-vres εχεις κοτσια να βάλεις τις δημοσιεσεις για την εταιρεια Ματσαγκος? ή σου παει τσιρλα?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εμ ο Κωνσταντόπουλος σας ξύνιζε

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥ ΆΧΡΗΣΤΟΥΣ.
ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώστε τον Δήμαρχο των τριών τετραετιών. Αμφιβάλλουμε αν θα βγάλεις τρία χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαζω για πρωτη φορα και αυτο γιατι ζουμε στον τοπο που γεννηθηκαμε.Δημαρχε το συμπερασμα ειναι ενα:ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ.Αλλα 3 χρονια Δημαρχος και μετα δεν πατε ολοι σας να γα....τε !!!Αυτη ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε πες αλεύρι. Ο ζουρλομανδύας σε γυρεύει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΜΕΝΗ ΚΕ ΤΙ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΙ ΒΓΑΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο DIMARXOS INE GIA ZOYRLOMANTIA I EMIS POY TON PSIFISAME;

Ανώνυμος είπε...

TRELA KAI PARANOIA STO LAS VEGAS.

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολα τα γεράματα Σάκη.όσο πας το χανεις όλο και περισσότερο το δημαρχιλικη και όχι μόνο. Χάνεις και το μυαλό. Ένας φίλος!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΥΤΟ..... ΟΧΤΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι μόνοι που υποστηρίζουν πλέον τον δήμαρχο είναι ο τσιτσιοκας και ο κοκκινιδης. Αυτό τα λέει όλα για το επίπεδο του

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Τσιτσιόκα από τα λεγόμενα σου είσαι ευχαριστημένος με την διοίκηση του Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Αναταράξεις του μισού μποφόρ οι παραιτήσεις για να μας δροσίζουν ANAMEΣA στα πόδια…

Το Προφίλ μας