Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Οι Πόντιοι κατεβαίνουν στο Σύνταγμα -Διαδήλωση για τις δηλώσεις Φίλη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί στις 16.00 η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Ποντίων.
Παράλληλα η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της και για τη στάση της κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει: «Η παραμονή του αρνητή του χειρότερου Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας, στο Υπουργείο Παιδείας προσβάλλει την ιστορική αλήθεια».
Η Ομοσπονδία εκφράζει, επίσης, τη διαμαρτυρία της για την αφαίρεση από τη διδακτέα ύλη της Γ' Λυκείου του κεφαλαίου «Παρευξείνιος Ελληνισμός», του μοναδικού, όπως σημειώνει, με σαφή αναφορά στον όρο Γενοκτονία, αλλά και στην «κατάργηση του βοηθήματος επιβίωσης των ομογενών συμπατριωτών μας».
iefimerida.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eπιτελους αντε σιγα σιγα να ξυπνησουμε ολοι για το καλο μας το καλο της πατριδας και την θρησκεια μας που κανουν τα παντα να την εξαφανισουν οπως και ολους τους Ελληνες ξεχνοντας ομως πως οτι και να κανουν ο Θεος ειναι μαζι μας

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα καναλια παιζουν οτι γρονθοκοπηθηκε και προπηλακιστηκε ο βουλευτης της N.Δ χωρις ομως να αναφερουν ποιος οπλησε το χερι του διαδηλωτη ο κοσμος αγανακτησε φτανει πια Ελληνες ενωθειτε επιτελους και λυπαμαι που τους επετρεψα να με φτασουν στο σημειο να λεω οπου δεν πιπτει λογοσ πιπτει ραβδος κατι που μεχρι προτεινος δεν υπηρχε περιπτωση ουτε καν να το διανοηθω ας μας λυπηθει ο Θεος γιατι βλεπω να βγαινουν οι προφητιες και δυστηχως τα πραγματα δεν θα πανε καλα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ .
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ. ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΗ ΑΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ . ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .

Το Προφίλ μας