Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο… «θηλυκός» σύνδεσμος Ιβάν Σαββίδη- Θανάση Κοσματόπουλου- Ποια είναι η γυναίκα που φέρνει κοντά τις δύο πλευρές

Από το kozanimedia.gr
Ρεπορτάζ: Ζήσης Πιτσιάβας
Είναι γνωστό και έχει ειπωθεί άλλωστε πολλές φορές δημοσίως ότι, ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού, Θανάσης Κοσματόπουλος, υποστηρίζει πως υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για την περιοχή από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Ο τελευταίος βρέθηκε την Κυριακή στην Κοζάνη καλεσμένος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και στις πρώτες θέσεις δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάθισε και ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού, ο οποίος είχε μάλιστα θερμό εναγκαλισμό με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ανάμεσά τους όμως βρέθηκε και ένα πρόσωπο, άγνωστο στο ευρύ κοινό, το οποίο στους πολύ παρατηρητικούς έκανε εντύπωση για την οικειότητα που επεδείκνυε και με τους δύο άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, το εν λόγω πρόσωπο φαίνεται να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Θανάση Κοσματόπουλου, ακούει στο όνομα Αθηνά και για ένα μεγάλο διάστημα βρέθηκε δίπλα στον Δήμαρχο Σερβίων- Βελβεντού, ως απεσταλμένη του επιχειρηματία προκειμένου να προετοιμαστούν ή να συζητηθούν μια σειρά ζητημάτων.
Επίσης η συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη ήταν αυτή που συνόδεψε τον Θανάση Κοσματόπουλο, σε πρόσφατο ταξίδι στη Ρωσία, ενώ ήταν φανερός και ο οργανωτικός ρόλος που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του επιχειρηματία στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απεσταλμενη και να ζητα ο dimarxos να βρεθει τροπος για να πληρωθει; με ποια αρμοδιοτητα και πως την ειχε προσλαβει στο εδαφολογικο δεν μας το εξηγησε pote.o zygoyris to gnorizei to tuema

Ανώνυμος είπε...

Για σου Σακη με τα κουστούμια και τις γραβατες σου! Σωστός κύριος. Έτσι πρέπει να εμφανίζεσαι να τους κλενεις τα στόματα!

Το Προφίλ μας