Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Θυελλώδης προσυνεδρίαση του συνδυασμού Κοσματόπουλου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού- Ήττα του δημάρχου καθώς απορρίφθηκε η πρότασή του για αποπομπή Ζυγούρη!!!

από το kozanimedia.gr
Θυελλώδης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, χθες το βράδυ η προσυνεδρίαση του συνδυασμού Κοσματόπουλου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, η οποία έληξε με… ήττα του δημάρχου, καθώς απορρίφθηκε η πρότασή του για αποπομπή του Φώτη Ζυγούρη από την παράταξη της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Η συνεδρίαση, η οποία χαρακτηρίστηκε από ένταση, κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και υπέρ της πρότασης του δημάρχου ψήφισαν έξι σύμβουλοι, ενώ κατά της αποπομπής Ζυγούρη οι οχτώ.

Υπέρ τάχθηκαν ο ίδιος ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, καθώς και οι  Τέτος, Γεμενετζίδης, Παπαδημητρίου, Κουκάλης και Χαραλαμπίδης.
Κατά οι Ζορμπάς, Παπαδόπουλος, Παπαστέργιος, Κοσμάς, Παπαγεωργιου, Ζάκης, Μάλιουρα και, φυσικά, ο ιδιος ο Φώτης Ζυγούρης.
Πλέον, η νέα και σημαντική αυτή εξέλιξη δείχνει πως ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος ουσιαστικά δεν είναι σε θέση να ελέγξει την παράταξη της πλειοψηφίας, κάτι που δημιουργεί ένα μείζον πρόβλημα στον ίδιο και στη δημοτική αρχή ειδικά για τη δύσκολη συνέχεια της θητείας της…

Π.Π.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι η συμπαγης ομαδα του Δημαρχου που στην ουσια οδηγησαν με συκοφαντιες και λασπολογια στην ανεξαρτητοποιηση Δισερη και Κυριακιδη

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ο δήμαρχος δυστυχώς όχι μόνο δεν είναι σε θέση να ελεγξει την πλειοωηφία αλλά ουτε για τίποτε άλλο ας εξακολουθήσει να κάνει τις εγχειρήσεις του όσο ακόμη κάθονται οι ασθενεις να τους εγχειρήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχεις ρε βαγγέλη εσύ με αυτούς τους τυχοδιώκτες ; Τώρα στα γεράματα θα χαλάσεις το όνομα ;

Ανώνυμος είπε...

Ασχολειστε καθολου με τα προβληματα του τοπου? Η μονο με τα προσωπικα σας? Τολμη και γοητεια το κανατε

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΙΛΗΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ

Το Προφίλ μας