Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Οι νεοεθνικόφρονες χωροφύλακες του Σύριζα – Θα γευθούν με πολλούς τρόπους την ηθική – ανθρωπιστική και πολιτική μας απάντηση

Του Θεόφιλου Παπαδόπουλου
Ο νυν Υπουργός Παιδείας χθες το βράδυ και κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας για ακόμη μία φορά προκαλεί την μνήμη μας και μάλιστα με πολύ κυνικό τρόπο. Φασιστικό θα έλεγα.
Δεν θα ασχοληθώ όμως με αυτήν την κατάντια. Ως απάντηση απλά του αφιερώνω την δήλωση του Μιχάλη Χαραλαμπίδη της 21 Αυγούστου του 2014. Που λέει:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
(Με αφορμή το κείμενο στην εφημερίδα “Αυγή” της 20ης Αυγούστου)
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΣ
Η Ελλάδα θέλει απελευθερωτές, υπερασπιστές και όχι δεξιοαριστερούς χωροφύλακες της μνήμης της. Αυτοί κράτησαν πολύ και δεν πρόκειται, 100 χρόνια από το έγκλημα και 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία, να επανέλθουν.
Λίγα τέτοια σκουπίδια, πατσαβούρες έχει να δείξει η Ιστορία του Παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού και Ρατσισμού όπως αυτή της “Αυγής”.
Είναι μια γραφή του βαθέως, του πολύ βαθέως δορυφορικού κράτους. Είναι μια γραφή μισάνθρωπη.
Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014
Για του εδώ τώρα, σιωπηλούς ή καλύτερα βουβούς βουλευτές του συριζα που είναι και πολλοί και μάλιστα Ποντιακής καταγωγής, τους προκαλώ να πάρουν δημόσια θέση για τα λεγόμενα του κ. Φίλη.
Τα δημόσια πρόσωπα δημόσια διαλέγονται και να μην κρύβονται όπως πράττουν και αναλώνονται σε κακόγουστα και χωρίς ουσία δελτία τύπου.
Κοζάνη 3 Νοεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας