Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμος “Σκανδαλίζει” την Νεράιδα

Πρό ημερών είχα συνάντηση με Αντιδήμαρχο του Δήμου Σερβίων Βελβεντού με τον οποίο συζητήσαμε τα προβλήματα της Νεράιδας.
Ο Αντιδήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μου υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να επιλυθούν μέσα στα πλαίσια των Οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου.
Εχοντας υπ΄ όψιν την Οικονομική κατάσταση, του ζήτησα έργα πολύ μικρού κόστους, την αποκατάσταση των Κυβόλιθων στον Κεντρικό δρόμο Νεράιδας, την αποκατάσταση της σκεπής του Κοινοτικού Καταστήματος (έχουν σπάσει ορισμένα κεραμίδια) και την αποκατάσταση της μόνωσης της βεράντας του Κοινοτικού καταστήματος, διότι τρέχουν νερά όταν βρέχει στο ενοικιαζόμενο κατάστημα του Δήμου.
Κατά την αναζήτηση στην σελίδα Διαύγεια του Δήμου  διάβασα πως δίδεται  το ποσό 6.900 Ευρώ με απευθείας ανάθεση εκτός της αποκατάστασης των κυβόλιθων του Κεντρικού δρόμου Νεράιδας και η τοποθέτηση κυβόλιθων στα δύο Παρκινγκ, από τα οποία  το ένα χρησιμοποιείτε και ως Παρκινγκ του Ξενοδοχείου Ιδιοκτησίας του χορικού Αντιδημάρχου  Νεράιδας(Η φωτό δίπλα).
 Αρχή μου ήταν και θα είναι πως όταν διαχειριζόμαστε χρήματα του Δημοσίου, πολύ περισσότερο χρήματα του Δήμου, ο οποίος είναι  καταχρεωμένος, οφείλουμε να τα σεβόμαστε και η διάθεσή των πρέπει απαραίτητα να γίνεται αξιολογώντας την αναγκαιότητα και με πλήρη διαφάνεια.

Θεωρώ πως η τοποθέτηση κυβόλιθων στα δύο Παρκινγκ είναι υπερβολή, δεν είναι αναγκαία διότι έχουν χαλίκι 3Α  και έχει φυτρώσει χόρτο το οποίο κουρεύουμε.
Είναι επίπεδα, δεν έχουν λακκούβες και δεν καταστρέφονται τα αυτοκίνητα όταν σταθμεύουν στον χώρο του Παρκινγκ.

Επί πλέον ουδέποτε προτάθηκε από εμένα, ούτε από κάτοικο στις οκτώ  Γενικές Συνελεύσεις που έκανα, ούτε στην Λαϊκή Συνέλευση που έκανε ο Δήμος, ούτε συζητήθηκε ποτέ σε Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και δεν υπάρχει πρόταση στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. 
Δήμαρχε Κύριε Κοσματόπουλε  αντί αυτού προτείνω να τα διαθέσετε σε έργα άμεσης ανάγκης, όπως είναι η κατασκευή του κόμβου στην είσοδο της Νεράιδας, όπου υπάρχει πρόβλημα με τα λεωφορεία  ή για την διαμόρφωση του πάρκου δίπλα από την εκκλησία Νεράιδας.
                                                                                                Ξενοφών Βαΐζογλου
                                                                                                Πρόεδρος Νεράιδας

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΦΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ.ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

mpavo sravro anava8mizis touristika tin Neraida me ta touvla sto parking tou xenodoxiou sou
ti dialo gotzam antidimarxos ise

Ανώνυμος είπε...

mpavo sravro anava8mizis touristika tin Neraida me ta touvla sto parking tou xenodoxiou sou
ti dialo gotzam antidimarxos ise

Ανώνυμος είπε...

τι δουλεια εχει το τζιπ του Δήμου τρεις φορες τη βδομαδα στο Διαβαλκανικο?

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕ, Ο ΚΟΜΒΟΣ Ή ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟ
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΆΡΚΙΝΚ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφων δεν υπαρχεις . Ειλικρινα το μονο που κανεις ειναι να κατηγορεις την δημοτικη αρχη ακομα και για τα καλα που κανει.Ας κανουν και στα υπολοιπα χωρια και ας τα κανουν διπλα απο δικα τους ατομα ,μονο να κανουν,αλλα εσυ ολα με τα γυαλια του κωνστ/πουλου τα βλεπεις,να συνελθεις οσο ειναι καιρος και μην βλεπεις παντου το φαντασμα του Σταυρου

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε κ ο πρόεδρος ""Αρχή μου ήταν και θα είναι πως όταν διαχειριζόμαστε χρήματα του Δημοσίου, πολύ περισσότερο χρήματα του Δήμου, ο οποίος είναι καταχρεωμένος, οφείλουμε να τα σεβόμαστε και η διάθεσή των πρέπει απαραίτητα να γίνεται αξιολογώντας την αναγκαιότητα και με πλήρη διαφάνεια."
Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω φίλε 4.09...Με γεμάτο το πάρκινκ θα φαίνονται οι κυβόλιθοι?
Μιάς και δεν έχεις εσθητική,θα σου απαντήσω εγώ....ΟΧΙ δε θα φένονται!!!
'Εργα ουσίας θέλουμε,να εξυπηρετούν πάνω απ όλα την πράκτικη λειτουργία του χώρου και κατά συνέπεια την αισθητική του!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ 7:46..δεν ειναι ωραιο να μην εγινε ουτε ενα εργο ουσιας στη νεραιδα επι δημαρχειας Κωσταντοπουλου(αντε τις πινακιδες για να μην χανεσαι στο κυκλικο χωριο ισα που τις λες και μισο εργο)..και τωρα να κατηγορουμε οτι δεν γινονται εργα.Ακομα και αυτα που θα γινουν ,να μην τα θελουμε.Το προβλημα δεν ειναι η διασταυρωση ουτε στο παρκινγκ..Η Νεραιδα θελει πολλα για να γινει ωραια και τα πρωτα που χρειαζονται να γινουν κυριως Δεν ειναι εργα Υλικα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το έργο ρε, ας μην ήταν το ξενοδοχείο.
Τις λαϊκές συνελεύσεις γιατί τις κάνατε; γιατί δεν κάνετε κάτι από αυτά που σας είπαν;
δεν βλέπετε ρε την Νεράιδα σε τι χάλια είναι;
πρόεδρε ξεμπρόστια τους κράτα γερά

Ανώνυμος είπε...

KI EPIDH EISTAI OLOI NOYMERA AS MHN GINOTAN PLIATSIKO STOYS KIVOLI8OYS THS LAIKHS KAI NA TOYS EPERNE O DHMOS GIA NA TOYS VALH ALOY ..ANTI AYTOY PETAEI XILIARIKA DEXIA KI ARISTERA NA HPHRXAN KIOLAS .....

Ανώνυμος είπε...

ekei pou eimastan etimoi na synxapoume ton dimo pou epitelous kati kani sto xorio mas klini tis lakoyves epitelous pali mas ta xalase .tis laikes synelefsis giati tis kanate .toses selides me provlimata den vrikate kati na kanete kai vrikate kati poy den ipo8ike apo kanenan. i fotografia me ton koyva sto dromo den eine kales8esia otan oloi toys koyvades toys piran apo ton dromo ektos apo kapioys antidrastikoys eytixos ligoys. me apofasi genikis synelefsis

Ανώνυμος είπε...

an o stayrakis den eixe kavalisi to kalami kai eixe ligo mialo to adio oikopedo poy exei dipla sto ksenodoxeio 8a to ekane prosvasimo sta aytokinita gia parkin

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 10.29 ακόμα μία αρχή μου είναι να κοιτώ το σπίτι μου πρώτα κ μετά να κατηγορώ του γείτονα. ...Σταμάτα λοιπόν να φάσκεις και να αντιφάσκεις. ..Συγγνώμη αλλά λέγοντας ότι ο Ξενοφων επι κωσταντόπουλο (οχι οτι τον στηριζω απόλυτα τον προηγούμενο δημαρχο, αλλα....!)δεν έκανε ούτε ένα έργο ουσίας και μετά να λες ότι έβαλε τις πινακίδες (και να απαξιιώνεις το έργο αποκαλοντας το μισό )....Αυτό κάνεις! !!!Με τις πινακίδες, όσο και να θέλεις να τις απαξιιώνεις, αποφεύγονται τα μποτιλιαρισματα σε αυτό το κυκλικό χωρίο όπως το αποκαλείς και πιθανά ατυχήματα (στη στροφή έξω από το ακροπολις)μη γνωρίζοντας ο επισκέπτης πια φορά θα ακολουθίσει προς την έξοδο. ..Όπως καταλαβαινεις η πινακίδες είναι έργο ουσίας. ...Ως αναφορά τα πολλά που λες ότι χρειάζεται να γίνουν σ αυτό το Κυκλικό χωριό. ..ένα από τα πολλά είναι και προβολή του, πράγμα που κάνει ο πρόεδρος προβαλοντας το μέσω ίντερνετ πανελλαδικά και μέσω καναλιων τοπικών και μη...χωρίς καμία βοήθεια από την σημερινή δημοτική αρχή! !!!
Σου επαναλαμβάνω άλλη μια φορά η Νεράιδα χρειάζεται έργα ουσίας! !!!!

Ανώνυμος είπε...

Re to didymo ths neraidas pali dinei resta!!!! Oti ergo ekane o mhxanikos dhmarxos to epenoyme kai oti kanei o giatros to katakrinoyme!!! Sas phran xampari re apisteyto didymo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για μια άλλη φορά ο Πάρεδρος Νεραιδας δειχνει πόσο αδύναμοις είναι να ζήσει την νέα πραγματικότητα με την νεα δημοτική αρχή. Το πρόβλημα του ξεκινάει απο τον αντιδήμαρχο, τον οποίο ποτέ ΔΕΝ κατανομάζει, σε οτι κι αν λέει. Ο αντιδημαρχος Σταυράκης είναι μεγαλοφυία, καθε βήμα του ειναι προίμιο ώριμης σκέψης και πράξης. Ειναι διορατικός και γνωρίζει την Νεράιδα περισσότερο απο κανέναν άλλο. Ο...Ξενοφώντας προσπαθεί να ανταγωνιστεί σε ολα τα επίπεδα και κυρίως σε επίπεδο επιχειρήσεων. Ποτέ ο Ξενοφώντας δεν χώνεψε γιατί ο γιος του Ιακωβος δεν πήρε τον ΝΟΚ και το πήρε ο Σταυράκης. Και απο τότε ο Πάρεδρος Νεράιδας τα βάζει με τον Σταυράκη και δεν μπορει να χωνέψει οτι δεν μπορει να τον φτάσει. Γιατί Ξενοφώντα δεν συνεργάζεσαι με τον Σταυράκη για το καλό της Νεραιδας; Σε ενδιαφέρει μόνο η αυτοπροβολή και οτι μονο εσυ νοιάζεσαι για την Νεραιδα.
--- Τι εκανες με τον Βιολογικό? Τίποτα!
--- Τι εκανες με την τουριστική προβολη της Νεράιδας? Τίποτα!
--- Τι εκανες με τον Χοτζα Αναστας. που δεν ηθελες να γινει τομνημείο? Τιποτα!
Το μνημείο εγινε μετά την συνεχή αναδειξη του Θέματος απο τον Λαζαρο Παπαδόπουλο και δικαιωθηκε.
--- Εκανες 8 Γενικές Συνελευσεις, τι καταφερες? Τίποτα!
Τώρα ζορίστηκες επειδή θα μπουν νομότυπα κυβόλιθοι, δίπλα απο το Κοινοτικό Πάρκιγκ του Ξενοδοχείου ε! Εκει παρκαρουν ολοι και εσυ ακομα. Γιατι οταν βρεχει γινεται λάσπη ο χωρος και δεν μπορει να παρκαρει αυτοκινητο. Για αυτο πρέπει να μπουν οι κυβόλιθοι.
Τα ιδια εκανες και με το Συντριβανι Ξενοφωντας, λυποσουν τα λεφτα, λες και θα τα εβαζες απο την τσέπη σου.
Για οτι δεν γινεται στην Νεραιδα, φταιει ο Ξενοφωντας.
Για αυτο καιρός είναι να...παραιτηιεί!!!

Ο Πικραμένος Νεραιδιώτης

Ανώνυμος είπε...

poly pikramenos toso poy den vlepeis den akoys kai miseis toso poly ton proedro

ΚΟΖΑΝΗ G είπε...

Τον πρόεδρο τον γνωρίσαμε μέσα από τις δημοσιεύσεις και τις συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ, μαζί του γνωρίσαμε την Νεράιδα.
Οσο για σένα πικραμένε πέξτο με άλλο χέρι γιατί βλέπω κουράστηκε

Ξενοφώντας Βαιζογλου είπε...

Απάντηση στον πικραμένο
Πικραμένε τέτοια είναι επιθυμία σου παραιτηθώ που δεν κρατιέσαι, ακόμη και σε διάλυμα του Δημοτικού Συμβουλίου μου το ζήτησες.
Οσο για το Βιολογικό, όσο ήταν Δήμαρχος ο Κύριος Κωνσταντόπουλος τέθηκε σε λειτουργία μετά 10 χρόνια και συνέχισε να λειτουργεί.
Το γιατί δεν λειτουργεί από πέρυσι τον Δεκέμβριο είναι ευθύνη της σημερινής Δημοτικής Αρχής που προβάλουν διάφορα προσχήματα για μην το λειτουργήσουν, το τελευταίο είναι δεν έχει άδεια λειτουργίας και ερωτώ πως θα εκδώσουν την άδεια, αφού για να εκδωθεί πρέπει να πάρουν δείγμα από την έξοδο του βιολογικού.
Πραγματικά έχω ευθύνη διότι δεν ενημέρωσα το τμήμα περιβάλλοντος της ΠΕ Κοζάνης έτσι που και πρόστιμο θα τους επέβαλε και θα λειτουργούσε άμεσα. Πως να το κάνεις όμως όταν ο Δήμος είναι καταχρεωμένος
Για το Μνημείο το γνωρίζεις αλλά δεν σου αρέσει.
Το Μνημείο έγινε με πρόταση και χορηγία του Γιατρού μας Στάθη Ιωαννίδη.
Για το Συντριβάνι θα σε πρότεινα να το αναλάβεις ο ίδιος με χορηγία 8700 ευρώ το χρόνο.
Για την προβολή της Νεράιδας, έχω κάνει έναν πλήρη Τουριστικό Οδηγό με την Νεράιδα και τα Τουριστικά Αξιοθέατα της Περιοχής μας τον οποίο έχω δημοσιεύσει αρκετές φορές στην σελίδα της Νεράιδας, στα Τοπικά όπως aivres, avleslive, mikrovalto, kozanimedia, Kozan.gr, kozani.tv, vetonews, Servia Land, kozaniLife κ.α.
Στα εκτός pinakio, omorfa taxidia, diakopes, Photo of Greece, e-tourismus, parapolitiki, Radio Thessaloniki, Ομορφος Κόσμος, ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, Ταξιδια, ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ κ. α.
Στις σελίδες αυτές εξακολουθώ να στέλνω.
ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Οσο για τους κυβόλιθους η θέση μου περιγράφεται στο κείμενο.

Ξενοφώντας Βαιζογλου είπε...

Ζητώ Συγνώμη
Ευχαριστώ Δημόσια τα Τοπικά κανάλια WEST CHANEL, TOP CHANEL, FLASH TV
Πανελλαδικής εμβέλειας και ΕΨΙΛΟΝ TV (Κυρίες Μαυραγάνη και Κίσκηρα)

Ανώνυμος είπε...

ωχ ωχ ωχ εκτος απο πικραμενος θ γινε και αφρισμενος..Ξενοφωντα τον εκανες ν αφρισει τον τυπο

Ανώνυμος είπε...

Πικραμένε Νεραιδιώτη ο πρόεδρος δεν μασάει σας έχει γραμμένους ξέρεις εσύ που
Εχει μια πολύ καλή Επιχείρηση γιαυτό τον ζηλεύεις και τον μισείς ενώ εσύ όλο το χρόνο είσαι κλειστός τι να ζηλέψει από σένα το μπόι σου δεν του φτάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Valte ola ta sxolia ti fivaste?

Το Προφίλ μας