Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Συνάδελφοι, το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2015, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία που κήρυξαν οι ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ για τις 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης ενόψει της Γενικής Πανεργατικής Απεργίας της 12ης Νοεμβρίου 2015, καλεί σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ τα Σωματεία, τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους , όλα τα στρώματα και κατηγορίες των συμπολιτών μας, που πλήττονται από το τρίτο εξίσου επαχθές μνημόνιο με τα προηγούμενα.
Θέμα : «Συντονισμός για την απεργία της 12ης Νοεμβρίου 2015».
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.
Η Κυβέρνηση αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις συνεχίζει τις πολιτικές λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, εφαρμόζοντας ένα νέο σκληρό μνημόνιο με επαχθείς όρους, προχωρώντας σε νομοθετήματα που καταργούν κάθε παροχή και κοινωνική ασφάλεια.
Για το Εργατικό Κέντρο η 24ωρη Γενική Απεργία αποτελεί σκληρή μάχη απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων υποβάθμισης του επιπέδου διαβίωσης της ελληνικής κοινωνίας.
Όλοι μαζί μπαρούμα να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε  τα προηγούμενα.
Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας να συγκαλέσουν τα ΔΣ και τις Γενικές Συνελεύσεις για να συζητήσουν και να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 12 του ΝΟΕΜΒΡΗ 2015.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας