Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Λόγος Ευχαριστίας Γρηγόρη Καλλιανιώτη, υπ. βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Ευγνωμονώ από καρδιάς τους 1049 πολίτες, εφήβους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν δίδοντας την ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 άμεσα σε μένα κι έμμεσα στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δυστυχώς από έλλειψη οικονομικών πόρων και χρόνου ήταν αδύνατη η δια ζώσης επικοινωνία με τους υπόλοιπους πολίτες της ΠΕ Κοζάνης που επέλεξαν συναδέλφους μου ή πολιτευτές άλλων κομμάτων, ώστε να με γνωρίσουν κι αξιολογήσουν από κοντά, τόσο ως πρόσωπο όσο κι ως φορέα κοινωνικού, πολιτικού και πολιτισμικού λόγου.

Παράλληλα ανοίξαμε δίοδο με τους πολίτες μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1762634420 και ιστολογίων σαν το Blogger: http://kallianiotis.blogspot.com. Οι ψηφιακοί αυτοί τρόποι διαλόγου θα εκταθούν συμπληρώνοντας και αποτυπώνοντας τον καθημερινό μόχθο.
Δεν κατήλθα στο πολιτικό πεδίο ως διάττοντας αστέρας, αλλά για να προσφέρω μόνιμα στο λαό του νομού και κατ’ επέκτασιν της χώρας. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και κατοικώ μόνιμα στην Κοζάνη κι εδώ θα συνεχίσω τη δράση μου επαφιόμενος καθημερινώς μαζί σας και παίρνοντας δύναμη από σας.
Θα ήταν παράλειψη τέλος να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους διαχειριστές ιστοχώρων της Κοζάνης, των Σερβίων και της Θεσσαλονίκης οι οποίοι δημοσίευσαν εν μέρει ή εν όλω τη δράση μας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, και τα ΜΜΕ της πόλης που διακοίνωσαν τις απόψεις μου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και μεις χαρήκαμε για την επιτυχία. Καλή σταδιοδρομία στην πολιτική.

Το Προφίλ μας