Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Από το Ιλιον ξεκινάει σήμερα τις προεκλογικές του ομιλίες ο Βενιζέλος

Πρεμιέρα απόψε για το πρόγραμμα των προεκλογικών εμφανίσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου με ομιλία του σε πολιτική εκδήλωση στο δημαρχείο του Ίλιου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο θα περιοδεύσει σε δύο νομούς τους οποίους δεν επισκέφθηκε στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο και θα μιλήσει σε εκδηλώσεις στο Άργος, το Ναύπλιο και την Κόρινθο. Μάλιστα, ο νομός Κορίνθου είναι μία στοχευμένη περιοχή για το ΠΑΣΟΚ καθώς πιστεύει ότι έχει περιθώρια να εκλέξει βουλευτή.
Την Κυριακή ο κ. Βενιζέλος θα δώσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων της διακομματικής επιτροπής ενώ για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζονται πολιτικές εξορμήσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα περιοδεύσει σε γειτονιές της Αθήνας, ενώ στον σχεδιασμό της Ιπποκράτους βρίσκονται και δύο ομιλίες του στα νότια και τα βορειοδυτικά προάστια.
Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζονται θεματικές παρεμβάσεις στις οποίες ο πρόεδρος του κόμματος θα απευθυνθεί σε ειδικό κοινό πχ. επιχειρηματίες και νέους.
Σήμερα το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί στα γραφεία του στο ΠΑΣΟΚ με τον αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD Έλκε Φέρνερ, ενώ αργότερα θα δεχθεί τον πρόεδρο της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χανς Σβόμποντα.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας