Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Κοζάνης για επικείμενες εκθέσεις

«1Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»
Το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, Παράδοσης & Παραδοσιακών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου από 22 έως και 24 Ιουνίου 2012.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει πόλο έλξης για όσους ενδιαφέρονται και αγαπούν την παράδοση σε όλους τους τομείς, αφού θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή όχι μόνο με παραδοσιακά τρόφιμα, ποτά, με είδη λαϊκής τέχνης, αλλά και με καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια), αεροπορικές – ναυτιλιακές εταιρίες, ταξιδιωτικά γραφεία, που θα δώσουν έναν νέο ορισμό στους τουριστικούς προορισμούς τους.

«3rd AGRO QUALITY FESTIVAL»

Το Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, διοργανώνεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Υπαίθρια Οδός, στον Πειραιά στις 22, 23 & 24 Ιουνίου 2012 και για 3η συνεχόμενη χρονιά θα προβληθούν τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά με στόχο:
• την προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προωθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης –Agroκουλτούρα-
• την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή
την παρουσίαση των εταιριών πιστοποίησης και γεωργικών συμβούλων και του ρόλου τους στην ελληνική αγορά
• την ανάδειξη των προϋποθέσεων και των ελέγχων που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας.


«ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»
Η 7η περιφερειακή έκθεση ‘ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ’ θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 25 Ιουνίου 2012 στη ΒΙΠΕ Τρίπολης στο ανακαινισμένο κτίριο ‘ΓΑΙΑ ΑΕ’.
Με περισσότερες από 200 επιχειρήσεις να συμμετέχουν ανά έκθεση και την επισκεψιμότητα να ανέρχεται στις 15.000 κατά μέσο όρο ανά διοργάνωση, την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο αναγνωρισμένες περιφερειακές εκθεσιακές διοργανώσεις.
 Η έκθεση καλύπτει τους τομείς:
• του αυτοκινήτου, • του τουρισμού – αγροτουρισμού, • οικιακού, επαγγελματικού εξοπλισμού, • δόμησης, • ενέργειας – τεχνολογίας περιβάλλοντος – εναλλακτικής μορφής ενέργειας, • τροφίμων – ποτών, • γεωργίας – κτηνοτροφίας – νέων καλλιεργειών, • διαφήμισης – πληροφορικής.

15Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ «alexpo 2012»
Η 15η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης «alexpo 2012» θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16 Ιουλίου 2012 στην Αλεξανδρούπολη.
Η έκθεση αποτελεί θεσμό για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης και έχει καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτικού κοινού.
Η «alexpo 2012» μάλιστα αποκτά και ένα νέο διεθνή χαρακτήρα με τη συμμετοχή για πρώτη φορά επιχειρήσεων και θεσμικών φορέων από χώρες του εξωτερικού.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα διερευνήσει τη δυνατότητα συμμετοχής του στις παραπάνω εκθέσεις.
Οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου είναι στη διάθεση των μελών του και κάθε ενδιαφερόμενου για περισσότερες πληροφορίες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 24610 41693.


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας