Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Κοζάνη


Η ΚΟ Κοζάνης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στα πλαίσια των εθνικών εκλογών της 17ης Ιούνη 2012, θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση την Πέμπτη 31 Μάη 2012, ώρα 8:30 μμ, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. 
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν. Τους έχετε δοκιμάσει.
Μην εμπιστεύεστε τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κι’ αυτό κόμμα του «ευρωμονόδρομου».
Το δρόμο της ΕΕ, των μονοπωλίων και της εξουσίας τους τον ζείτε και τον πληρώνετε ακριβά.

Εμπιστευθείτε το ΚΚΕ, σας είπε την αλήθεια, σας προειδοποίησε για όσα ζείτε. Δεν υποτάχθηκε, δεν συμβιβάστηκε.
Τώρα ισχυρό ΚΚΕ, πρωταγωνιστής ο λαός. 



Κοζάνη 28/05/2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ 5% ΠΟΥ ΚΛΩΘΩΓΥΡΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠ΄ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣ΄ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ(ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ)ΕΧΕΙ ΡΙΣΚΟ,ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ..ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΞΙΖΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.iskra.gr ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ,ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,ΕΥΤΥΧΗ ΜΠΙΤΣΑΚΗ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…

Λοιπόν; «Ενότητα μέσα στη διαφορά» (Λένιν). Η σημερινή κρίση αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για την Αριστερά. Αλλά, πολυδιασπασμένη, θα βρει τη δύναμη να υπερβεί τον σημερινό εαυτό της; Η δική μας Αριστερά καταφέρνει να κερδίζει τις μάχες και να χάνει τον πόλεμο: 1944,1974. Και σήμερα; Το ΚΚΕ, χωρίς στρατηγική, χωρίς πολιτική συμμαχιών, μόνο, άσπιλο και αμόλυντο, ονειρεύεται ένα άλμα στο κενό: από το σήμερα, στη λαϊκή οικονομία και εξουσία. Επανάσταση, λοιπόν, χωρίς συμμάχους, με στόχο δύο ψευδοέννοιες: λαϊκή οικονομία και λαϊκή εξουσία. Φυσικά ακούγεται και η λέξη σοσιαλισμός, αλλά κάτι, σαν «τον σοσιαλισμό που γνωρίσαμε»!

Το Προφίλ μας