Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στήριξη του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης


Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης ευχαριστεί θερμά το 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης για την προσφορά φαρμάκων αξίας 300 ευρώ, το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας για την παραχώρηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, την επιχείρηση ALNO έπιπλα κουζίνας-ντουλάπες, του κ. Πλήινα Ηρακλή, για τη δωρεά τεσσάρων κουτιών συλλογής φαρμάκων και την κ. Μητράγκα Διάφα Ευγενία για την παραχώρηση ραφιών για τον εξοπλισμό του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Οι κινήσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ενισχύουν τη βιωσιμότητα του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνοντας παράλληλα στους εθελοντές που το στηρίζουν την ηθική δύναμη να συνεχίζουν την προσπάθεια.
Θυμίζουμε ότι οι ανασφάλιστοι πολίτες, οι άνεργοι και με χαμηλό εισόδημα, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μπορούν να προσέρχονται στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης καθημερινά από τις 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ. για δωρεάν ιατρική εξέταση, χορήγηση φαρμάκων, αλλά και για κατάθεση δικαιολογητικών και παροχή πληροφοριών.
Εφιστούμε την προσοχή στους δικαιούχους να προσέλθουν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, για να εκδώσουν, με μια απλή διαδικασία, την προβλεπόμενη Κάρτα Υγείας, η οποία είναι απαραίτητη για την πρόσβαση τους στις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας.
Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, για τις ανάγκες στελέχωσης του με εθελοντικό προσωπικό (ιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, κοινωνικούς επιστήμονες, διοικητικούς κ.α.), αλλά και πιθανούς τρόπους υποστήριξης του, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 24610 42257, καθημερινά από 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας