Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Με 13% δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς!

Μήπως την ψώνισε ο Αλέξης;
Απίστευτη αλαζονεία για άλλη μια φορά από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε δηλώσεις του το πρωί επιτέθηκε με "σκληρή" γλώσσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων που έφερε το δεύτερο μνημόνιο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς συνέχισε την επίθεση του αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του Βενιζέλου την Τρίτη στην συνάντηση που είχε με τον Ολάντ.
«Απ΄ ό,τι έμαθα με περισσή αλαζονεία λέει ότι, παρά το 13% που έχει, μιλάει εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού», τόνισε ο κ. Τσίπρας, αφήνοντας άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους του. 
Μετά το παράπτωμα του να αποκαλέσει τον Ολαντ "Ολαντρέου" που οδήγησε σε απανωτές "σφαλιάρες" από τα ευρωπαϊκά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, τώρα έφτασε ένα βήμα παραπάνω. Ουσιαστικά ο "αριστερός" Αλέξης Τσίπρας δεν επιτρέπει στο 13% του ελληνικού λαού να εκφράζει άποψη.
Μήπως την ψώνισε ο Αλέξης;
 tokarfi.gr
Σχόλιο : Δηλαδή την Παπαρήγα με 8.5 % ,θα την πλακώσει στα χαστούκια ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Την Ευρώπη δεν την έσωσε το πακέτο στήριξης που ενέκρινε για την Ελλάδα αλλά την έσωσε η απόφαση της Αθήνας να το πάρει και να μην κηρύξει πτώχευση. Διότι η πτώχευση, θα ήταν πιο βολικός δρόμος για την Ελλάδα από τις σημερινές δραστικές περικοπές .
Και αυτό επειδή το 80% των πιστώσεων της Ελλάδας προέρχονται από το εξωτερικό ,επομένως οι έλληνες θα ήταν σε καλύτερη θέση ,εάν προχωρούσαν σε αναδιαπραγμάτευση του χρέους και δεν έπαιρναν το ευρω-πακέτο».
Eπομένως ο Παπανδρεόυ είναι ο άνθρωπός μας στην Αθήνα.''

Financial Τιμές Deutschland ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010
-------------------------------

Εχασαν τον ανθρωπο τους οι Γερμανοί και ανυσηχούν...

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν την ψώνισε ο Αλέξης αλλά ενώ ο λαός τον στέλνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού αυτός την δίνει στον Σαμαρά.Ρε Αλέξις Ρε Αλέξις ήρθε ο καιρός να σοβαρευτείς.Δεν είσαι ακόμη στην σχολική εκδρομή της Γ Λυκείου.Μπορούμε να περιμένουμε ακόμη λίγο να μάθεις καλά Αγγλικά μπας και πάρεις το λόουερ....

Ανώνυμος είπε...

to sxolio tou 9:35 einai i pliris alitheia

Ανώνυμος είπε...

Ο επόμενος πρωθυπουργός θέλουμε να μιλάει καλά ελληνικά, και μάλιστα να μην τα συλλαβίζει.

Το Προφίλ μας