Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

STOP στο χαρακτηρισμό του δήμου Σερβίων – Βελβεντού σαν "ενεργειακού" από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Πριν από λίγο… Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
STOP στο χαρακτηρισμό του δήμου Σερβίων – Βελβεντού σαν "ενεργειακού" από το Περιφερειακό Συμβούλιο
Απορρίφτηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το αίτημα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για χαρακτηρισμό του δήμου ως "ενεργειακού". Η τελική διατύπωση της απόφασης για μερικώς …πληττόμενη περιοχή, αναλογικά για το 10% επί της απαλλοτριωμένης έκτασης της λίμνης Πολυφύτου, αφήνει …παράθυρο για κάποιες διεκδικήσεις….
Η δήλωση του δημάρχου μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

www.mikrovalto.gr

6 σχόλια:

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Σημειώνω πως κανείς από την Νεράϊδα δεν έτυχε μέχρι σήμερα ευνοϊκής μεταχείρισης, αν και είναι το χωριό που κατακλύστηκε εξ΄ ολοκλήρου , από τα νερά της λίμνης Πολυφύτου, όποια πρόοδος υπάρχει σήμερα οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στο ΜΕΡΑΚΙ των κατοίκων.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΩΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ.
Η λίμνη διέλυσε το χωριό μου, με τρίτη και φαρμακερή μετεγκατάσταση, αφού είχαν κλείσει το φράγμα και οι κάτοικοι έντρομοι ανέβηκαν τον λόφο, άλλοι δε μετεγκαταστάθηκαν στο Πλατύ Ημαθίας και άλλοι σκόρπιοι σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στην Καστοριά.
Δεν πρόλαβαν ούτε τα υπάρχοντά τους να πάρουν !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

poli sosta ayta poy les ksenofon .na ta akoysoyn oi dakides kai oi lipoi poy nomizoyn oti emis eimaste mono gia na toys psifizoyme .exi o keros girismata

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Λυπάμαι πολύ που Συγχωριανός μου Δημοτικός Σύμβουλος που πήρε το λόγο, όχι μόνο δεν βρήκε να πει κάτι για την Νεράϊδα, αλλά αντίθετα πήρε το λόγο μόνο και μόνο να διαψεύσει τον Δήμαρχο.
Θα χαιρόμουν πολύ αν και ο Κύριος Μακρυγιάννης που παραβρέθηκε εκεί, στήριζε με λόγο την πρόταση του Δημάρχου, διότι θεωρώ πως η πρόταση δεν ήταν ιδιωτική υπόθεση του Δημάρχου, αλλά αφορούσε όλους εμάς τους κατοίκους του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο...αντιπρόσωπος Νεράιδας, και πάλι στην επικαιρότητα! Δείχνει οτι δεν εχει το σθένος, να αναφέρει το ''όνομα'' του δημοτικού συμβούλου και λέει για...συγχωριανό του (!)δημοτικό σύμβουλο!
Γιατί Γενικέ Εκπρόσωπε Οικισμού Νεράιδας, δεν μπορείς να πείς το όνομα του δημοτικού συμβούλου;
Γιατί διστάζεις να μνημονεύσεις το ονομα του;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:11 Ξέρει ο Ξενοφών και δεν είπε το όνομά του. Το ίδιο κουμάσι είσαι και εσύ.
Καλά που είναι ο Ξενοφών και μάθαμε ποιά ήταν η Νεράϊδα.

Ξενοφών συνέχισε και μην τους δίνεις σημασία.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ - ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ

Το Προφίλ μας