Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Κάνε σεξ σαν άντρας!

Αν γίνονταν ολυμπιακοί αγώνες στο σεξ σίγουρα τα κορίτσια θα έπαιρναν το χρυσό στα προκαταρκτικά, στο συναίσθημα και στην αντοχή.
Έλα όμως που τις καλύτερες επιδόσεις στην αυτοπεποίθηση, την άνεση και τον αυτοσχεδιασμό θα τις κέρδιζαν τα αρσενικά. Μήπως ήρθε η ώρα να κλέψεις τις κινήσεις του στο κρεβάτι για να στοχεύσεις για το παγκόσμιο ρεκόρ σεξουαλικότητας;

1. Tι κάνει εκείνος: Αδιαφορεί για την εικόνα του σώματός του την ώρα του σεξ


Τη στιγμή που εσύ ανησυχείς για την κυτταρίτιδα σου και κλείνεις όλα τα φώτα στο δωμάτιο και σε όλο το σπίτι μην τυχόν την δει εκείνος ενώ σε έχει στα τέσσερα, εκείνος με την μπάκα, την τριχωτή του πλάτη και παχουλά του μπουτάκια, κάνει σεξ αμέριμνος, χαρούμενος κι ωραίος. Εκείνος θέλει να φέρει εις πέρας την αναπαραγωγική διαδικασία και να ευχαριστηθεί τον οργασμό του, όσο εσύ ανησυχείς και ανησυχείς για κάτι πράγματα μικρά.

Πώς να το κάνεις κι εσύ: κλείσε τα μάτια σου και επικεντρώσου στο άγγιγμα, στις αισθήσεις και στη ζεστή του ανάσα πάνω σου. Αντί να επικεντρώνεσαι στο πως θα ρουφήξεις το στομαχάκι σου για να μην το δεις, προσπάθησε έστω και μια φορά να απολαύσεις το σεξ σαν μια καθαρά σωματική πράξη. Σκέψου απλά πως σφίγγοντας την κοιλίτσα δεν αφήνεις το αίμα να κυκλοφορεί όπως πρέπει στα γεννητικά σου όργανα και ο οργασμός θα αργήσει να σε επισκεφτεί.

2. Τι κάνεις εκείνος: Μπορεί να κάνει σεξ σε κάθε περίσταση

Μετά από μια κηδεία, μετά από ένα μεγάλο καυγά, μετά τα κανόνια του Ναβαρόνε, μετά την ήττα της ομαδάρας, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περίσταση εκείνος μπορεί να κάνει σεξ, απλό, αγνό σεξάκι. Ειδικά μετά τον μεγάλο σας καυγά, εσύ μπορεί να ζητάς συγνώμες αλλά εκείνος μπορεί να θέλει να σε δει στα τέσσερα. Μην απορείς. Ένας καυγάς μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα του τόσο που να ξεχάσει και διαφωνίες και έριδες. Το μόνο που θέλει είναι τελικά να σε βάλει κάτω.

Πώς να το κάνεις κι εσύ:
Σταμάτα να χρησιμοποιείς το σεξ σαν ένα μέσο για να τον πείσεις για διάφορα πράγματα που πιστεύεις. Μην σκέφτεσαι πως με το να το κάνετε μετά από έναν καυγά τον διευκολύνεις και πρέπει να μην του κάτσεις για να τον τιμωρήσεις και να βάλει μυαλό. Αντίθετα, δες το σεξ της επανασύνδεσης σαν μια ευκαιρία να απελευθερωθούν οι ορμόνες εκείνες που αυξάνουν το συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ σας.

3. Τι κάνει εκείνος: Απολαμβάνει τόσο το ταξίδι (την πράξη) όσο και τον προορισμό (τον οργασμό) κάθε φορά

Μπορεί να φταίει η βιολογία του, μπορεί να ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα τον πετύχει τον οργασμό αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απολαμβάνει και το σεξ του και τον οργασμό του πολύ περισσότερο από εσένα. Την ίδια στιγμή που εκείνος προετοιμάζεται να δει πυροτεχνήματα, μόνο το 1/3 των γυναικών απολαμβάνει τον οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ. Αν σκεφτείς πως τη στιγμή του σεξ, το γυναικείο σώμα απελευθερώνει την ορμόνη οξυτοκίνη της οικειότητας, καταλαβαίνεις πως όσο εμείς απολαμβάνουμε το ταξίδι εκείνοι βγάζουν εισιτήρια για το επόμενο.

Πώς θα το κάνεις κι εσύ: εντάξει εσύ δεν το ξέρεις σίγουρα πως θα συναντηθείς με τον οργασμό, αλλά προτού μπεις στο ερωτικό παιχνίδι, πείσε τον εαυτό σου: Αξίζω έναν οργασμό. Αν ξεκινήσεις με τη διάθεση πως αξίζεις τον οργασμό, θα έρθει και ο πολλαπλός. Ταυτόχρονα, θυμήσου πως εκείνος για να ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο το σεξ, σε κάνει 100 στροφές και αλλάζει χίλιες στάσεις. Το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Μέχρι να βρεις τη στάση που θα σε βοηθήσει να έχεις τακτικά και μόνιμα ραντεβού με τον οργασμό, θα δοκιμάσεις και ολόκληρο το Κάμα Σούτρα.


4. Τι κάνεις εκείνος: τα παρατάει όλα για να κάνει σεξάκι

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα για ένα καθαρό αρσενικό από το να σε βάλει κάτω και να σου κάνει έρωτα. Μπορεί να έχει χίλια επαγγελματικά ραντεβού, να παίζει η ομαδάρα, να έχει φάει 100 κιλά πίτσα αλλά το σεξ θα το βάλει πρώτο. Εμείς τα θηλυκά έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο να συγκεντρωθούμε στο σεξ και μόνο στο σεξ. Όταν σε πνίγουν οι δουλειές του σπιτιού, σπάνια θα αφήσεις τα πιάτα που λιμνάζουν στο νιπτήρα για να το κάνεις μαζί του. Φυσικά, για τούτο ευθύνεται και η φυσιολογία μας που χρειαζόμαστε προκαταρκτικά 24 ωρών για να φτάσουμε στο κυρίως πιάτο, ενώ εκείνος χρειάζεται μερικά δεύτερα για να πέσει βουρ στο ψητό.

Πώς θα το κάνεις κι εσύ: βάλε μια 14ημερη δοκιμασία στον εαυτό σου. Υποσχέσου να βάλεις το σεξ πάνω απ' όλα για 14 ημέρες. Είναι πολύ πιθανό στο τέλος της δοκιμασίας να έχεις ανεβάσει αρκετά το σεξ στις προτεραιότητές σου. Κάθε φορά που το σεξ φαίνεται να χάνει και πάλι έδαφος, φαντασιώσου τις ερωτικές σκηνές παρόντος και παρελθόντος και μπες πάλι στο κλίμα.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας