Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Εξάρθρωση Διεθνούς Εγκληματικής Οργάνωσης

Με τη σύλληψη τριών Eλλήνων υπηκόων, κατοίκων Φλώρινας, ολοκληρώθηκε η εξάρθρωση διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Ελλάδα, στη Π.Γ.Δ.Μ.  και στη Σερβία, η οποία επιχείρησε  να μεταφέρει, μέσω του λιμένα Θεσσαλονίκης, κοκαΐνη βάρους 123 κιλών με εμπορευματοκιβώτιο, προερχόμενο από την Βολιβία και με αρχικό προορισμό τα Σκόπια.
Ειδικότερα, περί τα μέσα Μαΐου 2011, το Σ.Δ.Ο.Ε έλαβε την πληροφορία ότι ένα εμπορευματοκιβώτιο, προερχόμενο από τη Βολιβία και με πιθανό προορισμό  τη Π.Γ.Δ.Μ. περιείχε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.
Στις 19-6-2011 εντοπίσθηκε το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο το οποίο αφίχθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με φορτίο γεωργικών μηχανημάτων.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε.  Π.Δ. Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδ/νσης Δίωξης Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης καθώς και υπαλλήλων του αντίστοιχου Τμήματος του Σ.Δ.Ο.Ε Π.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και του Β’ Τελωνείου Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε στο εσωτερικό μέρος δύο (2) στροφάλων των προαναφερθέντων μηχανημάτων ποσότητα κοκαΐνης βάρους 123 κιλών περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας