Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας προς τον Υπ. Υγείας: βάζετε σε μία διαδικασία διαμαχης δύο γειτονικές πόλεις!

Κύριε Υπουργέ,
            Στην πόλη της Πτολ/δας λειτουργεί από το 1992 ένα νοσοκομείο «κόσμημα» με σύγχρονες κτιριακές υποδομές που θα ζήλευαν και τα μεγάλα νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης.  Ένα νοσοκομείο με 250 οργανικές κλίνες και 220 αναπτυγμένες κλίνες.
            Σήμερα όμως με μία απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου σας επιδιώκετε την μείωση 50 κλινών για το υπερσύγχρονο (κατά γενική ομολογία)  Μποδοσάκειο νοσοκομείο και το εξισώνετε με το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ένα επαρχιακό νοσοκομείο του 1950 το οποίο δεν διαθέτει καν  τις απαραίτητες υποδομές. Οι ενέργειες αυτές δεν βοηθούν ούτε την κυβέρνηση, ούτε εξυπηρετούν κανένα πολίτη.  Αντιθέτως βάζετε σε μία διαδικασία διαμάχης δύο γειτονικές πόλεις χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
            Θεωρούμε ότι το Υπουργείο Υγείας εμπαίζει με την απόφασή του αυτή το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και όλους του πολίτες της Εορδαίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας που εξυπηρετούνται καθημερινά από το νοσοκομείο μας.
           
            Σύντροφε Ανδρέα,
 δεν γνωρίζουμε ποιοι σε ενημερώνουν για τα συγκεκριμένα θέματα, βάση ποιών σκοπιμοτήτων και με  ποια παράλογα κριτήρια λαμβάνονται αυτές οι άδικες αποφάσεις,  το κόστος των οποίων επωμίζεσαι εσύ σαν Υπουργός, η κυβέρνηση και το κίνημα.
            Παρακαλούμε να επανεξεταστεί με προσοχή η συγκεκριμένη περίπτωση και να αποφύγουμε ένα τραγικό λάθος. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ Ε.Κ.Π.


                                    ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας