Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Céline Dion και το χιούμορ που δεν έχει

 H διάσημη τραγουδίστρια Céline Dion, απέδειξε πως δεν έχει χιούμορ. Ανάγκασε μπλογκ το οποίο δημοσίευε αστείες φωτογραφίες που δεν την κολάκευαν να κλείσει . Ο φωτογραφικός φακός μερικές φορές ήταν "αμείλικτος" με την Céline Dion και την απαθανάτιζε σε περίεργες πόζες, και αστείες γκριμάτσες κάτι που όπως φάνηκε δεν της άρεσε. Η Καναδή ντίβα άνοιξε πόλεμο στο μπλογκ με την ονομασία "Ridiculous Pictures of Céline Dion" και τελικά τον κέρδισε αφού αναγκάστηκε να κλείσει.


Σε μια τελευταία ανάρτηση το μπλογκ δημοσίευσε άρθρο με τον τίτλο "Céline Dion vs. Yourself," στο οποίο ο διαχειριστής ανέφερε: "Φαίνεται πως δεν άρεσε το μπλογκ μας στη Céline Dion, λάβαμε ένα γράμμα από τους δικηγόρους της ότι πρέπει να το κλείσουμε".Μάλιστα αν και ο διαχειριστής τόνισε πως δεν έκαναν κάτι κακό, επειδή δεν έχει τα χρήματα για αντιδικία εγκαταλείπει το όνειρο και κλείνει το μπλογκ.
Τέλος, ευχαρίστησε όσους διάβαζαν το μπλογκ και είναι θαυμαστές της τραγουδίστριας.
Σημειώνεται ότι δεν είναι  πρώτη φορά που η εν λόγω τραγουδίστρια έχει εκνευριστεί με τέτοιου είδους φωτογραφίες της. Το 2002 ο σύζυγός της απαγόρευσε μια παρωδία του τραγουδιού της  "I'm Alive".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας