Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ξυλοδαρμούς κι απολύσεις οδηγών ταξί καταγγέλλει ο Ραγκούσης

Ποιος εξαφάνισε από τα ΜΜΕ το συνδικάτο οδηγών ταξί που τάσσεται φανατικά υπέρ της απελευθέρωσης; Τι είδους καθεστώς απειλών είναι αυτό που "αποτρέπει" τα ΜΜΕ από τα να καταγράψουν ξυλοδαρμούς κι απολύσεις οδηγών από "αγανακτισμένους" ιδιοκτήτες; Χθες, ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης αναγκάστηκε να υποκαταστήσει τόσο τα ΜΜΕ όσο και τη Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο:
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι ο Πρόεδρος των οδηγών ταξί δέχθηκε άνανδρη επίθεση αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε μαζί μου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Επίσης, 4 οδηγοί ταξί μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος, απολύθηκαν από τους ιδιοκτήτες της άδειας ταξί επειδή ακριβώς υποστήριξαν την απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Κι όμως! Η υπόθεση των ταξί είναι η πρώτη στην οποία μέχρι και η Αριστερά τονίζει ότι νόμος είναι το δίκιο του αφεντικού, δηλαδή του ιδιοκτήτη του ταξί. Δεν περισσεύουν δάκρυα για τους οδηγούς; Δεν περισσεύουν ουρλιαχτά κι αντιμνημονιακές κραυγές; Επειδή δεν απειλούν και δεν εκβιάζουν;

Μήπως να καταλάβουν κι αυτή τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για να αποκτήσουν "πολιτική" ύπαρξη;
parapolitiki.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνει πίσω στην περίπτωση των ΤΑΧΙ το παιχνίδι θα έχει λήξει για την Ελλάδα μας.Δεν μπορεί κάποιοι για προσωπικά συμφέροντα να υπονομεύουν το μέλλον της χώρας.Επιτέλους αν η χώρα αντέχει 1000000 ταξί ας γίνουν όλοι οι Ελληνες ταξιτζίδες.Η ανεργία θα πάει στο 0%.Επειτέλους αφήστε τους νέους να αναπνεύσουν.Ο λαός πρέπει να ξεσηκωνθεί ενάντια κάποιων που θεωρούν ότι είναι τα παιδιά ενός άλλου δικού τους ανώτερου θεού.ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ.ΚΑΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.

ΡΑΓΓΟΥΣΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ(εκτός από τους ταξιτζήδες,δικηγόρους,φαρμακοποιούς ,φορτηγατζήδες και κάθε λογής συντεχνίες)

Ανώνυμος είπε...

εχεις πολλα δίκια αυτοι που ειχαν ταξι παλιότερα ηταν το 74 οι χουνταιοι,ησουν με το καθεστος παρε μια αδεια,ενδιαμεσα το κρατος αφησε αυτο το αλισβερίσι, εκανε 30 χρονια πως δεν εβλεπε,
τι θα γινει τωρα;τι θα κανουμε με αυτον που εβαλε υποθήκη το σπιτι του να παρει την αδεια γιατι ηταν σιγουρος πως θα εργαστεί ,θα τον πατήσουμε κατω ,θα αφησουμε τον χουντεο να εχει εκμεταλλευτεί την αδεια τοσα χρονια να την εχει πουλήσει και να σφαξουμε τον φτωχό;

Ανώνυμος είπε...

Κε Ραγκούση αν θέλεις εσύ και η πλειοψηφία του πασοκ ΟΧΙ σαν τους 21 που ζήτησαν την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής ομάδας, μην τυχόν χάσουν τους ψήφους τους, ένα πράγμα πρέπει να κάνεις, αυτό που έγραψαν οι 20 διάσημοι καθηγητές που βρίσκονται στο εξωτερικό.Εναν νόμο που θα λέγει ρητός και κατηγορηματικός οτι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. Εχεις κότσια και @@@@@@ να το κάνεις? εάν δέν πήγαινε ξανά στην Παρο να ιδιωτεύσεις.

Αλέξης είπε...

Οι οδηγοί ταξί είναι ενοικιαστές με συμβόλαιο και όχι υπάλληλοι, άρα δεν ισχύει αυτό που λέει ο κ. Υπουργός για απολύσεις !

Το Προφίλ μας