Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ενθουσίασε η Καλλιόπη Βέττα στο Φιλοπρόοδο!

της Βάσως Σάφη από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ (φωτο: Kozanimedia.gr)
Συνεχίζονται με πολύ μεγάλη επιτυχία οι μουσικές εμφανίσεις γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης, προσφέροντας στο κοινό μια «όαση» δροσιάς εν μέσω καύσωνος. Έτσι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 25 Ιουλίου στην αυλή των ασμάτων, στην κερασιά από κάτω, εμφανίστηκε η μοναδική Ελληνίδα ερμηνεύτρια –όπου έλκει την καταγωγή της από το Λιβαδερό που γεννήθηκε και μεγάλωσε- Καλλιόπη Βέττα!


Η ίδια παρουσίασε την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, που έχει τον τίτλο «ξαφνική βροχή» σε συνθέσεις του Γιάννη Ιωάννου, ενώ ερμήνευσε και ορισμένα από τα παλαιότερα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της, καθώς και κλασικά κομμάτια, κερδίζοντας επάξια το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Με τη μοναδική, καθάρια και ιδιαίτερα αισθαντική φωνή της ερμήνευσε μοναδικά τα τραγούδια. Μάλιστα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη και αγχωμένη στην έναρξη του προγράμματος της, λέγοντας πως βρίσκεται μεταξύ φίλων και αυτό της προκαλεί πάντα περισσότερο άγχος. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Φιλοπρόοδο Σύλλογο και στις μουσικές συναυλίες που πραγματοποιεί και θυμήθηκε νοσταλγικά την προηγούμενη φορά που είχε τραγουδήσει στον ίδιο χώρο. Επεσήμανε μάλιστα πως «το πιο βασικό είναι πως σε αγκαλιάζει ο κόσμος, γιατί η δύναμη στον κόσμο  βρίσκεται».
Την Καλλιόπη Βέττα προλόγισε με τα καλύτερα λόγια ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Γκλούμπος, αποκαλύπτοντας μάλιστα στο κοινό πως η Καλλιόπη Βέττα ήταν αυτή που είχε τραγουδήσει στα εγκαίνια του χώρου, το 1998, φέρνοντας «γούρι» όπως παραδέχθηκε, με εκείνη την εμφάνισή της! Την Καλλιόπη Βέττα συνόδευσε στο πιάνο ο συνθέτης Γιάννης Ιωάννου και στα έγχορδα ο Γιάννης Βιλιώτης.
Οι εκδηλώσεις στο στέκι συνεχίζονται. Σήμερα Τετάρτη στα πλαίσια των θερινών κινηματογραφικών προβολών, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την ταινία: Η Γκαρσιονιέρα (THE APARTMENT-1960) σε σκηνοθεσία Μπίλι Γουάιλντερ και πρωταγωνιστές τους: Τζακ Λέμον, Σίρλεϊ Μακλέιν, Φρεντ Μακμάρεϊ, Τζακ Κρούσκεν. Επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα 1 Αυγούστου στην αυλή θα τραγουδήσει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας