Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Μισέλ Πλατινί: ` Πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας σας προσπαθούσε να με πείσει πως το Euro 2004 ήταν στημένο υπέρ της Εθνικής σας`

`Έχετε τόσο πάθος με το ποδόσφαιρο εσείς οι Έλληνες, που χάνετε το μέτρο. Κάπου θα πρέπει να καταλάβετε πως το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή, είναι παιχνίδι.Έχετε ανάγκη από restart, πολύ πριν να είναι αργά και την πληρώσετε ακριβά`επαναλαμβάνει συχνά σε Έλληνες συνομιλητές του ο Μισέλ Πλατινί.
Η αλήθεια είναι πως ο Μισέλ Πλατινί συμπάθησε πολύ το Γιώργο Παπανδρέου.
`Γνώρισα έναν πολύ σεμνό και ευγενικό Πρωθυπουργό και αυτό δεν είναι ο κανόνας. Έναν άνθρωπο που ξέρει να ακούει, να σέβεται το συνομιλητή του και όχι τον κλασικό πολιτικό που νομίζει πως γνωρίζει τα πάντα και θέλει να σου επιβάλει την άποψή του` ήταν τα πρώτα λόγια στους συνεργάτες του στην πτήση της επιστροφής για το αεροδρόμιο της Μασσαλίας.
Τα λόγια αυτά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι σήμερα ο Πλατινί δεν είχε σε ιδαίτερη εκτίμηση τους Έλληνες πολιτικούς.
Το αντίθετο μάλιστα.
Στην καλλιέργεια αρνητικών συναισθημάτων έχει συμβάλει υφυπουργός αθλητισμού, ο οποίος φρόντισε να αναλύσει στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ τη θεωρία του για τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Euro 2004, σύμφωνα με την οποία η κατάκτηση του κυπέλλου από την Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα... στημένων αγώνων!
ΕΘΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οουστ Φαρισαίοι....πλατινί παπ και λοιποι συνδαιτυμόνες …...αφου μετατρέψατετα πάντα σε τζόγο (στοιχηματισμους, τραπεζοκαπιταλισιες...τώρα τάχα κόπτεστε ότι θα εγγυηθειτε έναν «τίμιο» τζογο…όταν στο ποδοσφαιρο και στην πολιτική ζωή επισημα και με νομο επιτρέπεται το στιχηματισμός και η τοκογλυφία…βλέπε χρέος ,τώρα οι «εξυγιανστές » της ποδοσφαιρικής και πολιτικής σαπίλας η οποια «βιάζει» σώματα και συνειδήσεις θα κάνουν αγώνα κατά της βίας….Φαρισαίοι ε, Φαρισαίοι…

Το Προφίλ μας