Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Στο ΣτΕ η «κόντρα» για τα νοσοκομεία;

Στη νομική διερεύνηση εάν το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης μπορεί να φιλοξενήσει 200 κλίνες , προχωρά η πενταμελή  επιτροπή, που αποτελείται  από γιατρούς και εκπροσώπους των εργαζομένων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό θα γίνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου των εργαζομένων του Μποδοσάκειου, που έγινε με αφορμή  τις τελευταίες εξελίξεις στα ζητήματα της διοικητικής συγχώνευσης των  Νοσοκομείων  Κοζάνης και Πτολεμαίδας  και την μείωση του αριθμού των κλινών κατά 50 στο Νοσοκομείο της Πτολεμαίδας και την παράλληλη αύξηση κλινών στο Μαμάτσειο. Επίσης αποφασίστηκε αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου να διανεμηθεί το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Σωματείου των εργαζομένων και έντυπο υλικό στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαίδας, ώστε  να ενημερωθεί ο κόσμος , ενώ θα αναρτηθεί πανό διαμαρτυρίας ενάντια σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης του στην είσοδο του Νοσοκομείου της Πτολεμαίδας.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Μαίρη Κεσκιλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας